Xiaomi Mi Band 7: Επίσημο με μεγαλύτερη οθόνη, νέα χαρακτηριστικά, ίδια φθηνή τιμή

xiaomi mi band 7, Xiaomi Mi Band 7: Επίσημο με μεγαλύτερη οθόνη, νέα χαρακτηριστικά, ίδια φθηνή τιμή

Το Xiaomi Mi Band 7 είναι πλέον διαθέσιμο για κράτηση στην Κίνα και μπορούμε να δούμε πως έχει εξελιχθεί πολύ από το -χωρίς οθόνη- μοντέλο του 2014.

Αρχικά είναι μεγαλύτερο από τα προηγούμενα. Έχει οθόνη AMOLED 1,62″ σε σύγκριση με την οθόνη 1,56″ του Mi Band 6. Σύμφωνα με τη Xiaomi, αυτό αυξάνει την περιοχή προβολής κατά 25%. Η πυκνότητα pixel της οθόνης παραμένει στα 326 PPI.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει τροποποιήσει το UI στο band νέα εφέ και redesigned εικονίδια και data visuals. Οι χρωματικές επιλογές για το band είναι έξι πια, καθώς προστέθηκε το Camouflage και το Fluorescent. Η λοιπή σχεδίαση είναι όπως και του προκατόχου του.

xiaomi mi band 7, Xiaomi Mi Band 7: Επίσημο με μεγαλύτερη οθόνη, νέα χαρακτηριστικά, ίδια φθηνή τιμή

Η Xiaomi διαφημίζει τέσσερις νέες επιλογές ανάλυσης αθλητικών δεδομένων για τον έλεγχο της προπόνησης, της αποθεραπείας, της μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου και των αποτελεσμάτων αερόβιας/αναερόβιας προπόνησης. Παρακολουθεί την αθλητική δραστηριότητα με 120 λειτουργίες και ελέγχει την κατανάλωση θερμίδων, αναλύοντας τα αποτελέσματα σε συνδυασμό με στατιστικές καρδιακών παλμών για αποτελεσματικότερη απώλεια λίπους.

Η ανίχνευση του οξυγόνου στο αίμα βελτιώθηκε και μπορεί να παρακολουθεί το SpO2 όλη τη μέρα. Το Mi Band 7 θα δονείται και θα ειδοποιεί τους χρήστες όταν το οξυγόνο του αίματός τους πέσει κάτω από το 90%. Έχει επίσης πιστοποίηση 5ATM όπως και ο προκάτοχός του. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει πιέσεις νερού που ισοδυναμούν με βάθος 50 μέτρων.

Όσο για τη μπαταρία, η εταιρεία υπόσχεται 14 ημέρες αδιάλειπτης χρήσης με τακτική χρήση χάρη στα 180 mAh.

Η τυπική έκδοση Xiaomi Mi Band 7 κοστίζει περίπου 37 $ και η έκδοση NFC κοστίζει 44 $. Το tracker θα ξεκινήσει να πωλείται στην Κίνα στις 31 Μαΐου. Η κυκλοφορία του στην Ευρώπη αναμένεται στους επόμενους μήνες.

 

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.