Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2: Επίσημα με κινητήρα 300W και ειδική F1 έκδοση

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2: Επίσημα με κινητήρα 300W και ειδική F1 έκδοση

Εχθές, η κινέζικη κατασκευάστρια πραγματοποίησε μία παρουσίαση όπου ανακοίνωσε αρκετά προϊόντων, μεταξύ των οποίων και το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό της πατίνι, το Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, για το οποίο θα κυκλοφορήσει ειδική F1 έκδοση.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Το Mi Electric Scooter Pro 2 έχει αυτονομία 45 χιλιόμετρα, η μέγιστη ταχύτητα του είναι 25km/h, και μπορεί να ανταποκριθεί σε ανάβαση δρόμων με κλίση 20%.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2: Επίσημα με κινητήρα 300W και ειδική F1 έκδοση

Η οθόνη LCD επιτρέπει στον αναβάτη να βλέπει και να ελέγχει πολλές παραμέτρους και πληροφορίες. Στην οθόνη εμφανίζονται η ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο, η επιλεγμένη λειτουργία οδήγησης, η σύνδεση στο Bluetooth, ακόμα και η κατάσταση του ενσωματωμένου προβολέα.

Το Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 διαθέτει πανίσχυρο μοτέρ 300W, διπλό σύστημα φρένων, ελαστικά απορρόφησης κραδασμών, και αναδιπλούμενο σώμα που διευκολύνει τη μετακίνηση στην πόλη και τη φύλαξη σε μικρούς εσωτερικούς χώρους.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2: Επίσημα με κινητήρα 300W και ειδική F1 έκδοση

Στοχεύοντας στην αύξηση της ασφάλειας, η εταιρεία έχει προσθέσει μπροστινούς και πλευρικούς ανακλαστήρες, καθώς και προβολέα 2W που φωτίζει έως και 10 μέτρα, ώστε να βελτιώνει την ορατότητα.

Ειδική έκδοση από ομάδα της F1

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τη θρυλική Mercedes-AMG Petronas F1 Team δημιούργησαν μία ειδική έκδοση του Mi Electric Scooter Pro 2. Ο αντιπρόεδρος της Brand Partnerships APAC at Mercedes-AMG Petronas Formula 1 Team, Chris Church, δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένοι που μπορούν να φέρουν την εμπειρία της Mercedes F1 πιο κοντά στους οπαδούς της.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2: Επίσημα με κινητήρα 300W και ειδική F1 έκδοση

Επίσης, συμπλήρωσε ότι όπως και η Xiaomi, έτσι και αυτοί στοχεύουν πάντα στην καινοτομία, και είναι ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουν να διαθέσουν στην αγορά αυτή την ειδική έκδοση του flagship ηλεκτρικού scooter.

Τιμή και διαθεσιμότητα

To Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 τιμολογείται στα 599 ευρώ, ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα χαρακτηριστικά και η τιμή της ειδικής F1 έκδοσης. Επίσης, από τις 27 Ιουλίου θα γίνει διαθέσιμο στην Ελλάδα και το Xiaomi Mi Electric Scooter με τιμή 449 ευρώ.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

300w ήταν και το προηγούμενο pro. Για ανηφόρα 20 μοίρες κρατάτε μικρό καλάθι. Το απλό full φορτισμένο δεν βγάζει ούτε 10 μοιρών και τα ασθενικά φρένα θέλουν μεγάλη προσοχή ειδικά στα κατηφορικά

Αντωνης γεωργιου

Για τα φρενα κρατήσω μια επιφυλαξη…. Όσο για την ανηφορα 20%………??? Λίγο δύσκολο.

Thanos

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε το πατινακι είναι τούμπανο έχω το προ με προγραμματακι και δεν με έχει αφήσει σε καμία ανηφόρα πολύ δυνατό και γρήγορο με τελική στα 35 χλμ🤤

Λαζαρος

Ξερεις που μπορώ να παω να μου βάλουν και εμένα το πρόγραμμα για περισσότερη δύναμη?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.