Xiaomi Mi Full Screen TV Pro: Με 97% επιφάνεια οθόνης και υποστήριξη 8K

Xiaomi Mi Full Screen TV Pro, Xiaomi Mi Full Screen TV Pro: Με 97% επιφάνεια οθόνης και υποστήριξη 8K

Η Xiaomi σήμερα έκανε μία εκδήλωση στην Κίνα κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε μία σειρά από νέα προϊόντα. Ανάμεσα στο εντυπωσιακό Xiaomi Mi MIX Alpha, το ανανεωμένο Mi 9 Pro 5G, και το MIUI 11, η εταιρεία ανακοίνωσε τις νέες τηλεοράσεις Xiaomi Mi Full Screen TV Pro.

Η σειρά Xiaomi Mi Full Screen TV Pro αποτελείται από τρία μοντέλα με τα ίδια χαρακτηριστικά και εμφάνιση, αλλά διαφορετικό μέγεθος, 43 ή 55 ή 65 ίντσες. Η βάση της τηλεόρασης είναι κατασκευασμένη από μέταλλο ενώ το πισω πάνελ είναι πλαστικό με όψη ινών άνθρακα.

Xiaomi Mi Full Screen TV Pro, Xiaomi Mi Full Screen TV Pro: Με 97% επιφάνεια οθόνης και υποστήριξη 8K

Η Mi Full Screen TV Pro είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου και έχει λεπτά bezels τα οποία της εξασφαλίζουν 97% αναλογία οθόνης προς σώμα. Το ειδικά κατασκευασμένο 4K UHD πάνελ της οθόνης υποστηρίζει αναπαραγωγή 8K περιεχομένου.

Στο εσωτερικό της Xiaomi Mi Full Screen TV Pro θα βρούμε έναν τετραπύρηνο 64bit επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,9GHz κατασκευασμένο με τη διαδικασία 12 nm FinFET. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 2GB μνήμη RAM και 32GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Όπως και οι προηγούμενες Mi TV έτσι και η Mi Full Screen TV Pro τρέχει ProPatchWall και έρχεται με προεγκατεστημένες υπηρεσίες όπως Tencent Video, Youku και VOD της iQiyi.

Xiaomi Mi Full Screen TV Pro, Xiaomi Mi Full Screen TV Pro: Με 97% επιφάνεια οθόνης και υποστήριξη 8K

Κατά τα άλλα, η τηλεόραση έχει Dolby Audio, XiaoAI assistant, υποστηρίζει φωνητικές εντολές και συνδέεται με IoT συσκευές.

Η Xiaomi Mi Full Screen TV θα γίνει διαθέσιμη στην Κίνα στις 27 Σεπτεμβρίου και η τιμή της θα ξεκινάει στα 1.499 Yuan ή 190€ για την έκδοση των 43 ιντσών. Οι 55 ίντσες τιμολογούνται στα 2.399 Yuan ή 305€ και η 65 ιντσών έκδοση στα 3.399 ή 435€. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η τηλεόραση θα κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.