Xiaomi Mi Power Bank 3: Με μπαταρία 30.000mAh και τιμή 22 ευρώ

, Xiaomi Mi Power Bank 3: Με μπαταρία 30.000mAh και τιμή 22 ευρώ

Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουμε τη Xiaomi μέσα από την πληθώρα οικονομικών smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πολλές κατηγορίες ηλεκτρονικών και μη προϊόντων. Ένα από αυτά είναι και τα power banks, με την εταιρεία να δίνει και εκεί οικονομικές λύσεις με μεγάλη χωρητικότητα.

Η κινεζική εταιρεία φαίνεται να ξεπερνάει τον εαυτό της για ακόμα μία φορά, αφού μετά τη διάθεση power bank με 10.000mAh και 20.000mAh, έρχεται στην αγορά και το πρώτο της με 30.000mAh. Το Mi Power Bank 3 εντοπίστηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Jingdong, με τη διαθεσιμότητα του να αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι η τιμή της συσκευής, η οποία ανέρχεται σε περίπου 22 ευρώ. Βέβαια, αυτή η τιμή είναι για την αγορά της Κίνας και σίγουρα θα έρθει ανεβασμένη στην Ευρώπη, όμως και πάλι είναι αρκετά χαμηλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος το πόσες φορτίσεις μπορούν να γίνουν με τόσο μεγάλη χωρητικότητα.

Όσο για τις θύρες, το Mi Power Bank 3 διαθέτει δύο εξόδους USB Type-A και μία έξοδο Type-C, οι οποίες υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση στα 18W. Επίσης, υπάρχει και μία είσοδος Micro-USB. Η θύρα Type-C μπορεί να υποστηρίξει είσοδο έως 24W. Η συσκευή μπορεί να φορτίσει μέσα σε 7.5 ώρες μέσω του γρήγορου φορτιστή 30W της εταιρείας.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Σίγουρα Ελλάδα θα έρθει 50αρι

Fassbender

Αφού εδώ στην Ελλάδα είμαστε κορόιδα λογικά.. Ας μην αγόραζε κάνεις μας, να δεις για πότε πέφτουν οι τιμές..

Κινητομανής®

Καμία σχέση με το 20άρι το 3 Pro που κυκλοφορεί ήδη, που διαθέτει είσοδο-έξοδο 45watt, και είναι σαφώς πιο ικανή συσκευή. Όσο για την τιμή, και το 3 Pro, όταν πρωτοβγήκε, από Banggood πάλι κοντά στα 50€ είχε με τα μεταφορικά. Το πλεονέκτημα του νέου είναι ότι έχει εισόδους και microUSB και type C.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.