Xiaomi Mi Router HD: Δυνατές επιδόσεις και μεγάλος αποθηκευτικός χώρος [CES 2017]

Η Xiaomi στην σκηνή της CES 2017 αποκάλυψε μια νέα ασύρματη δικτυακή συσκευή, την οποία αποκαλεί Mi Router HD. Παρόλο που το όνομα παραπέμπει σε ένα Wi-Fi Router, είναι κάτι παραπάνω από αυτό, αφού στο εσωτερικό υπάρχει δικτυακός αποθηκευτικός χώρος έως και 8TB.

Το Xiaomi Mi Router HD είναι ένα προϊόν του οποίου η τιμή ξεκινάει από τα 200 δολάρια, και υπόσχεται να προσφέρει όσον το δυνατόν καλύτερη συνδεσιμότητα για όλες τις Wi-Fi συσκευές μας. Πιο συγκεκριμένα, το Mi Router HD είναι ένα 4×4 multi-user MIMO router το οποίο υποστηρίζει ταχύτητες μετάδοσης έως και 2600Mbps, μέσω τεσσάρων PCB κεραιών.

Αν δεν έφτανε αυτό, στο εσωτερικό υπάρχει ένας surveillance-class σκληρός δίσκος, για την αποθήκευση των δεδομένων μας, με χωρητικότητα έως και 8TB. Το Mi Router HD προσφέρει και άλλα smart features, όπως αυτόματα backup από όλες τις συσκευές μας, καθώς και υποστήριξη Time Machine, και Dropbox. Το router είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, προσφέροντας μια πιο premium αίσθηση.

Το Mi Router HD θα κυκλοφορήσει στην Κίνα το πρώτο τρίμηνο του 2017, σε δύο εκδόσεις των 1ΤΒ και 8TB αποθηκευτικού χώρου. Θα κοστίζουν αντίστοιχα 200 και κάτω από 500 δολάρια.

Διαβάστε όλα τα νέα από την CES 2017

Mi Router HD Xiaomi CES 2017 storage network TB, Xiaomi Mi Router HD: Δυνατές επιδόσεις και μεγάλος αποθηκευτικός χώρος [CES 2017]

Mi Router HD Xiaomi CES 2017 storage network TB, Xiaomi Mi Router HD: Δυνατές επιδόσεις και μεγάλος αποθηκευτικός χώρος [CES 2017]

Mi Router HD Xiaomi CES 2017 storage network TB, Xiaomi Mi Router HD: Δυνατές επιδόσεις και μεγάλος αποθηκευτικός χώρος [CES 2017]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Τέλειο!
Το μόνο που με κάνει να αναρωτηθώ είναι η κατανάλωση ρεύματος που θα έχει…

Chris

Αυτο που μου αρεσει στην xiaomi ειναι οτι βγαζει παντος ειδους προιοντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.