Xiaomi Mi Smart Band 2 και η έξυπνη ζυγαριά Mi Smart Scale

Mi Smart Scale Xiaomi Mi Smart Band 2, Xiaomi Mi Smart Band 2 και η έξυπνη ζυγαριά Mi Smart Scale

Το Mi Band 2, συνδέεται με Android Smartphone και iPhone μέσω Bluetooth και μετράει βήματα, θερμίδες, απόσταση, καρδιακούς παλμούς, καθώς και τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου. Έχει αντοχή στο νερό, υποαλλεργικό λουράκι, διαθέτει οθόνη OLED για μεγαλύτερη ευκρίνεια, δόνηση και ειδοποίηση κλήσεων.

Η ζυγαριά Mi Smart Scale είναι έξυπνη σε όλα. Είναι ιδιαίτερα λεπτή με γυάλινη λευκή επιφάνεια, για να ταιριάζει και στους πιο μοντέρνους χώρους. Αφού συνδεθεί με το Mi Fit app μπορεί να φτιάξει και να διαχειριστεί έως και 16 διαφορετικά προφίλ, μετρώντας βάρος, με χωρητικότητα μνήμης για 800 μετρήσεις ανά προφίλ, αναγνωρίζοντας κάθε φορά μέσω της εφαρμογής το άτομο που τη χρησιμοποιεί, ενώ το εύρος ζύγισης κυμαίνεται από 5 κιλά έως 150 κιλά.

Το Mi Fit app, η επίσημη εφαρμογή της Xiaomi για το Fitness, συνδυάζει τα δεδομένα από τις δύο συσκευές χρησιμοποιώντας το Bluetooth, παρέχοντας αναλυτική ενημέρωση και πλούσια στατιστικά και ιστορικά στοιχεία, με όλα τα δεδομένα της φυσικής κατάστασης, ενώ η πρόοδος και τα στοιχεία είναι διαθέσιμα on line μέσω Facebook και Twitter. 

Το Mi Smart Band 2 είναι διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 39,90€ και η Mi Smart Scale σε λευκό χρώμα, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 49,90 ευρώ, σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, με εγγύηση 2 ετών από την Info Quest Technologies.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.xiaomi-greece.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Μόνο διπλάσια τιμή από ότι έξω

Στέφανος

Από ελληνικό κατάστημα το πήρα πριν μία εβδομάδα στα 28€ μαζί με εγγύηση.

Στέφανος

Κατά τα άλλα καλή η τιμή γιστι σε άλλες χώρες το βλέπω στα 50€ (πολωνια)

Demis

Το band το έχω πάρει με 16.50 και δώρο δεύτερο λουράκι και δύο screen protector

Peristeri

Το mi band 2 το εχω 5 μηνες τωρα και εχω να πω οτι ειναι αψογο για τα 20€ που ειχα δωσει. Η εφαρμογη για να συνδεθει την πρωτη φορα σου εβγαζε λιγο την πιστη αλλα μετα ολα καλα.

Stathis

Και επέλεξε η Infoquest να φέρει το προηγούμενο μοντέλο της ζυγαριάς (έχει βγει νέο πολύ ανώτερο) στην τιμή που έξω έχει το νέο… μάλιστα… ε να μην ξεστοκάρουν οι Κινέζοι στα κορόϊδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.