Xiaomi Mi Smart Bike: Έρχεται την Πέμπτη το έξυπνο ποδήλατο από τη Xiaomi;

Η Xiaomi ανοίγει την προϊοντική της γκάμα εκτός των smartphones και το πλέον πρόσφατο παράδειγμα είναι το Drone της. Όλα δείχνουν ότι την Πέμπτη θα ανακοινώσει και ένα “έξυπνο” ποδήλατο.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα δύο teasers που η Xiaomi έχει κάνει διαθέσιμα βλέπουμε στο ένα πιθανόν το πίσω φανάρι από ένα ποδήλατο και στο άλλο το onboard cumputer το οποιο και δίνει τον smart χαρακτήρα στο ποδήλατο. Βλέπουμε ότι στην οθόνη εμφανίζει πληροφορίες για την απόσταση, την ταχύτητα, την ώρα και εικάζουμε ότι με βάση αυτά θα μπορεί να υπολογίσει πολύ περισσότερα.

Αν και η εταιρεία δεν το έχει βαπτίσει ακόμα, κάτι που σύμφωνα με τα teaser θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, είναι πιθανόν το project να ονομάζεται Xiaomi Mi Smart Bike και αναλυτικές πληροφορίες για αυτό θα μάθουμε την ερχόμενη Πέμπτη.

Xiaomi Mi Smart Bike, Xiaomi Mi Smart Bike: Έρχεται την Πέμπτη το έξυπνο ποδήλατο από τη Xiaomi;

Xiaomi Mi Smart Bike, Xiaomi Mi Smart Bike: Έρχεται την Πέμπτη το έξυπνο ποδήλατο από τη Xiaomi;

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

μέχρι τώρα σου παίρναν τα αλητάκια τα λεντάκια που είχες πάνω και έβριζες. Σκέψου να σου κλέψουν αυτό.. Αουτς..

VasiliS7edge

Ωπ μια φορά που θα συμπαθησω την Xaomi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.