Xiaomi Molink Electric Motorbike: Ηλεκτρικό scooter με αυτονομία 120 χιλιόμετρα

Molink Electric Motorbike, Xiaomi Molink Electric Motorbike: Ηλεκτρικό scooter με αυτονομία 120 χιλιόμετρα

Τα ηλεκτρικά οχήματα έχουν αρχίσει και κερδίζουν διαρκώς έδαφος. Ειδικά τα μέσα προσωπικής μετακίνησης γνωρίζουν ακόμη μεγαλύτερη άνθηση και πλέον έχουμε και στην Ελλάδα αρκετές εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες μετακίνησης επί πληρωμή με ηλεκτρικά πατίνια, όπως η Lime. Ωστόσο, αρκετές κατασκευάστριες κυκλοφορούν δικά τους ηλεκτρικά οχήματα. Η τελευταία προσθήκη στον κόσμο των e-scooters ανήκει στη Xiaomi Youpin και ονομάζεται Molink Electric Motorbike.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Το Molink Electric Motorbike κατασκευάστηκε από τη Qianjiang Motorcycle και τη Thunder. Η πρώτη είναι ιδιαίτερα γνωστή στον χώρο της βιομηχανίας μοτοσυκλετών και η δεύτερη ασχολείται με την ανάπτυξη ηλεκτρικών οχημάτων.

Έχοντας κερδίσει το German IF Design Award το 2018 και διαθέτοντας έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, το Molink δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Επιπλέον, το design του ηλεκτρικού scooter μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στο γούστο του ιδιοκτήτη του.

Molink Electric Motorbike, Xiaomi Molink Electric Motorbike: Ηλεκτρικό scooter με αυτονομία 120 χιλιόμετρα

Ο σχεδιασμός δεν είναι το μοναδικό δυνατό χαρακτηριστικό του Molink Electric Motorbike. Το ηλεκτρικό scooter τροφοδοτείται και από μπαταρίες λιθίου 60V/20AH υψηλής απόδοσης. Η ισχυρή μπαταρία εξασφαλίζει ότι η μοτοσυκλέτα μπορεί να ταξιδέψει μέχρι 120 χιλιόμετρα με ταχύτητα 35χλμ/ώρα. Επιπλέον, το ηλεκτρικό scooter υποστηρίζει τον έλεγχο μέσω ειδικής εφαρμογής για smartphone.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η αποστολή των πρώτων Molink στους ιδιοκτήτες τους αναμένεται να ξεκινήσει στις 19 Δεκεμβρίου. Προς το παρόν, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει προπαραγγελία 5.499 yuan ή περίπου 700 ευρώ.

Molink Electric Motorbike, Xiaomi Molink Electric Motorbike: Ηλεκτρικό scooter με αυτονομία 120 χιλιόμετρα

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
akis

μακαρι να το δουμε και στο mi store στην Eλλαδα…….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.