Xiaomi: Νέα πατέντα με drone ελεγχόμενο απο το Mi Band

Τα τελευταία χρόνια η Xiaomi έχει καταφέρει να βρεθεί στο προσκήνιο της αγοράς των smartphones και όχι μόνο, μέσα απο πληθώρα συσκευών όπως τηλεοράσεις, power banks, wrist bands, routers κ.α. Απ’ότι φαίνεται, ο Κινέζος κατασκευαστής ετοιμάζεται να μπει στην αγορά και των drones με μία ενδιαφέρουσα πατέντα.

Η αγορά των drones παρουσίαζει εκπληκτική άνοδο τα τελευταία χρόνια καθώς πέρα απο τις προσιτές τιμές, υπάρχει πλέον πλήθος εφαρμογών είτε για προσωπική χρήση είτε για εταιρική και γιατί όχι κρατική ορισμένες φορές χρήση (είδαμε πρόσφατα drones που συνεργάζονται με την αστυνομία). Φυσικά, μέσα απο αυτή την έκρηξη της αγοράς των drones, δεν θα μπορούσε να λείπει η Xiaomi. Σύμφωνα με τα σχέδια που διέρευσαν, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα drone το οποίο θα μπορείτε να χειριστείτε με το Mi Band.

Το Mi Band είναι η λύση της Xiaomi στον τομέα των wearables, προσφέροντας αρκετά χαρακτηριστικά απο αυτά που θα βρείτε στα ακριβά wrist bands σε πολύ προσιτή τιμή. Μέσα απο τα σχέδια της πατέντας, μπορούμε να δούμε το Mi Band να συνδέεται ασύρματα στο drone και ο έλεγχος των κινήσεων του γίνεται με την χρήση gestures.Σε μία απο τις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ένα drone να ακολουθεί έναν ποδηλάτη που φοράει το Mi Band, το οποίο λογικά υποδεικνύει την ύπαρξη κάποιων προσαρμοσμένων εντολών που μπορεί να ενεργοποιήσει ο χρήστης.

Η πατέντα είναι επίσημη, δεν μπορούμε όμως να γνωρίζουμε αν και πότε το προϊόν θα φτάσει στα χέρια των καταναλωτών. Όπως και να’χει, η αγορά των drones αναπτύσσεται συνεχώς και λογικά η Xiaomi δεν θα χάσει την ευκαιρία να μας παρουσιάσει κάποια φθηνή αλλά αξιόπιστη λύση.

Xiaomi Drone Mi band, Xiaomi: Νέα πατέντα με drone ελεγχόμενο απο το Mi Band

Xiaomi Drone Mi band, Xiaomi: Νέα πατέντα με drone ελεγχόμενο απο το Mi Band

Xiaomi Drone Mi band, Xiaomi: Νέα πατέντα με drone ελεγχόμενο απο το Mi Band

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasilisA3

Αντε αυτο περιμένω πως και πως. Επίσης να μπορει να παραμετροποιεί την γωνία λήψης.

sickboy

Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Απλά προσπαθώ να κάνω το drone να πάει γρήγορα πάνω-κάτω.

Konstantinos

Προτείνω να μαζευτούμε οι φίλοι τις τεχνολογίας να κάνουμε ένα brainstorming και να πατεντάρουμε πιθανές χρήσεις συσκευών. Τι λέτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.