Xiaomi Powerbank 20.000 mAh με δυνατότητα φόρτισης σε 4,5 ώρες

xiaomi powerbank 20000 mAh δυνατότητα φόρτισης 4,5 ώρες, Xiaomi Powerbank 20.000 mAh με δυνατότητα φόρτισης σε 4,5 ώρες

Η Xiaomi δεν είναι γνωστή μόνο για την κατασκευή προσιτών και καλών smartphones, αλλά διαθέτει και μία μεγάλη συλλογή από αξεσουάρ και έξυπνα οικιακά προϊόντα. Ένα τέτοιο είναι και το powerbank των 20000 mAh που θα κυκλοφορήσει άμεσα.

Το νέο Mi Power Bank 3 της Xiaomi προσφέρει πολλά σε μια πολύ προσιτή τιμή. Αρχικά, υποστηρίζει USB-C τόσο για είσοδο όσο και για έξοδο, έως 45W. Αν χρησιμοποιηθεί φορτιστής 10W, θα χρειαστούν περίπου 11 ώρες για να γεμίσει πλήρως η μπαταρία των 20.000mAh, αλλά αν χρησιμοποιηθεί ισχυρότερος φορτιστής 45W, ο χρόνος αυτός θα μειωθεί στις 4,5 ώρες. Εκτός από την υπερσύγχρονη θύρα USB-C, υπάρχουν δύο έξοδοι USB-A με ονομαστική τιμή 5V / 2,4A, 9V / 2A και στα 12V / 1,5A εάν χρησιμοποιείται μόνο μία θύρα ή 5V / 3A όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο.

Το Power Bank 3 υποστηρίζει και τη δυνατότητα “pass-through” φόρτισης, η οποία μπορεί να είναι πολύ βολική όταν θελήσουμε να αφήσουμε την συσκευή συνδεδεμένη στο ρεύμα όλη τη νύχτα. Με αυτό τον τρόπο αν συνδέσουμε άλλες συσκευές στο powerbank, θα φορτίσει πρώτα τις συσκευές και στη συνέχεια θα γεμίσει το ίδιο. Η τιμή του συγκεκριμένου powerbank όπως την είδαμε σε κινέζικη ιστοσελίδα κυμαινόταν στα 29 δολάρια.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μι

🥰😍
Αν είχε και Qi…

Flagship killer

Εδώ βγάζει χαρτί υγείας…. power banks δε θα έβγαζε! Χαχαχαχα

ΚώσταςD.

Ναι αλλά ποιότητα!!! 😂😂😂😂😂
“Το χαρτί τουαλέτας της Xiaomi, αποτελείται από 4 επίπεδα. Το υλικό από το οποίο αποτελείται το χαρτί τουαλέτας, είναι έξτρα απορροφητικό και δεν σπάει εύκολα. Δεν είναι καθόλου επιβλαβές και είναι μία άριστη επιλογή ειδικότερα για γυναίκες που είναι έγκυος ή για τα παιδιά, αφού το υλικό αυτό κάνει την αίσθηση του χαρτιού σαν να είναι από βαμβάκι.”

Flagship killer

@ΚώσταςD νταξ… έκλαψα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.