Μέσα στο έτος έρχονται τα πάντα από Xiaomi στην Ελλάδα

Μέχρι και το τέλος του έτους η Info Quest – επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα – αναμένεται να φέρει στη χώρα μας ότι έχει και δεν έχει ο Κινέζος γίγαντας. Οι ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της κυκλοφορίας του Mi Note 2.

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Info Quest “δεσμεύτηκαν” να φέρουν power banks, bluetooth speakers, το Drone, το ηλεκτρικό ποδήλατο, αλλά και προϊόντα smartphome της Xiaomi.

Όλα τα μοντέλα θα συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση και service σε εξειδικευμένα κέντρα επισκευών την Info Quest στην Ελλάδα.

Xiaomi προϊόντα Ελλάδα τα πάντα όλα, Μέσα στο έτος έρχονται τα πάντα από Xiaomi στην Ελλάδα

Xiaomi προϊόντα Ελλάδα τα πάντα όλα, Μέσα στο έτος έρχονται τα πάντα από Xiaomi στην Ελλάδα

Xiaomi προϊόντα Ελλάδα τα πάντα όλα, Μέσα στο έτος έρχονται τα πάντα από Xiaomi στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Ωραια αυτα αλλα τα θελουμε σε τιμες xiaomi ,οχι apple που μας τα πουλανε λες και ειμαστε κοροιδα ! Ακου mi note στα 699…..!

Darth

@Παπαροκας tiamat αυτο που ζητας πρακτικα ειναι αδυνατο μονο αν βαλεις ολη την φορολογια μεσα ξεπρναει το 35% και αυτο ειναι μονο φορολογια….

dionisis

Την τηλεόραση?

Γιώργος Μι

Το σκέφτηκα αρκετά και τελικά πιστεύω ότι μόνο καλό θα κάνει αυτή η κίνηση της ινφοκουέστ!
Ανεβαίνει ο ανταγωνισμός και ας είναι η τιμολόγηση μεγαλύτερη από ότι τα κινεζομάγαζα…
Έχεις και διετή εγγύηση και πιστοποιημένο προϊόν για ευρωπαϊκή αγορά εντός της χώρας…
Ας μην τα παραβλέπουμε τα καλά…
Ωραίο το φθηνό αλλά περιέχει και ένα ρίσκο…

dark_master

@παπαροκας καλά αυτά που λες αλλά δε γίνεται. συγκρινεις τιμές Κίνας με τιμές Ελλάδας? Φόρους,δασμους,πιστοποιητικα κτλ?

Γιατί αν θες να κάνουμε τη παραπάνω σύγκριση πιάσε να φωνάζεις και για το S8 που έρχεται με 4GB/64Gb ακριβότερα από την έκδοση 6GB/128GB της Κίνας/Κορεας κτλ.

Φωτης

Xiaomi mi mix!!!Δεν υπαρχει απλα το κινητο..Αν έρθει σε καλη τιμη θα ειναι πειρασμός!!!

Glorious

Πωωωω ρε techblog τι έκανες. Θα μας κάνεις να φυλάμε λεφτά στον κουμπαρά. Από πέρσι το λιμπίστικα το drone και υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε τις μέρες που πήγα Κίνα αλλά τελικά το drone ήτανε υπό καθεστώς crowfunding!!!
Θα μας ξεκοκκαλίσει η ινφοκουεστ!!!

George

Αντε με το καλό παιδιά μου ήρθαν τα καθρεπτακια σας.στην σειρά ένας ένας.αντε λεβέντες μου.αφου δεν είχατε τόσον καιρό λύσεις δε σας εξέφραζε κάτι κάποιος στις αγορές τραβάτε.
Κ μετά κοροϊδεύουμε τις γυναίκες για μόδες κ ότι τις πατροναρουν εύκολα.
Όταν κάποτε βλέπατε την λεζάντα sony μα κ άλλες κ βγάζατε μίσος γιατί είχατε χρήματα μόνο για κάνα χαρτονενιο στέρεο ήρθε η ώρα να βγείτε από πάνω ως σκεπτόμενοι καταναλωτές οι οποίοι κάνανε το καλύτερο deal της αγοράς κ πήραν κάτι που ο άλλος πλήρωσε δίπλα.
Η xiaomi σας έδωσε οντότητα κ σας έβγαλε από τις σκιές.

sefrr

Αν το mi drone βγαίνει στα 500 ευρώ το πήρα

Fanis

Στα πάντα θα παίξει ρόλο η τιμή… Αν η infoquest μου πουλάει ένα κινητό 300 κ από Κίνα το παίρνω 180 αντε γειά πες της… Απο xiaomi έχω powerbank κ Mi Band 2…35€ κ τα δύο από Κίνα… Αν αυτοί θέλουν 70€ συγνώμη δε θα πάρω…

Πλ Τ

Εγώ προσωπικα έχω απηυδήσει και με το που κάτι με χαλάει, αλλάζω εταιρεία. Είχα Apple, δεν ξανά πηρα γιατί ήταν πανάκριβα τα επομενα. Είχα htc, onex, δεν ξαναπηρα γιατί ήταν το πιο προβληματικό τηλέφωνο που πέρασε από τα χέρια μου,. Πήρα s6 edge, δεν ξαναπαιρνω γιατί όταν έσπασε η οθόνη, ήταν πανάκριβη. Προσπάθησα να πάρω Mi note2 και μου ήταν αδύνατο την ώρα που ήθελα, οπότε κατέληξα στο υπέροχο Mate 9 και θα μείνω Huawei ως την ώρα που κάτι θα με δυσαρεστήσει, πχ τιμή.
Με αυτό το κατεβατό εννοώ ότι, το Android σου δίνει το περιθώριο να ψάχνεις κι αλλού πορτοκαλιές κ να μην κολλάς με μάρκα.

Γιωργος

Θέλω να μάθω για ηλεκτρικά ποδήλατα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.