Xiaomi Redmi Watch 5 Lite: Με οθόνη AMOLED, κλήσεις Bluetooth και GPS

Xiaomi Redmi Watch 5 Lite, Xiaomi Redmi Watch 5 Lite: Με οθόνη AMOLED, κλήσεις Bluetooth και GPS

Η Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Watch 5 Active τον περασμένο μήνα και σήμερα παρουσιάζει το Redmi Watch 5 Lite.

Το Redmi Watch 5 Lite μοιάζει με το Watch 5 Active, αλλά διαθέτει οθόνη AMOLED always-on αντί για LCD. Έχει διαγώνιο 1,96″ και είναι πιο φωτεινό με μέγιστη φωτεινότητα 600 nits. Η ανάλυσή του είναι επίσης υψηλότερη (502×410 pixel) και υποστηρίζει 200+ προσόψεις cloud, εκ των οποίων 50+ είναι προσαρμόσιμες και 30+ είναι always-on (AOD).

Xiaomi Redmi Watch 5 Lite, Xiaomi Redmi Watch 5 Lite: Με οθόνη AMOLED, κλήσεις Bluetooth και GPS

Το Redmi Watch 5 Lite τρέχει HyperOS και είναι συμβατό με smartphone με Android 6 ή iOS 12 και νεότερη έκδοση. Έρχεται επίσης με Alexa και υποστηρίζει emoji και αλλά και τη γλώσσα Χίντι. Επιπλέον, υποστηρίζει κλήσεις Bluetooth και διαθέτει ένα ηχείο και δύο μικρόφωνα για ακύρωση περιβαλλοντικού θορύβου (ENC) για τη διευκόλυνση των καθαρών κλήσεων.

Xiaomi Redmi Watch 5 Lite, Xiaomi Redmi Watch 5 Lite: Με οθόνη AMOLED, κλήσεις Bluetooth και GPS

Για παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης, το Redmi Watch 5 Lite διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών και υποστηρίζει 150+ λειτουργίες σπορ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Μπορεί επίσης να παρακολουθεί την απόδοση κολύμβησης, καθώς διαθέτει 5 ATM αντοχή στο νερό.

Xiaomi Redmi Watch 5 Lite, Xiaomi Redmi Watch 5 Lite: Με οθόνη AMOLED, κλήσεις Bluetooth και GPS

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Redmi Watch 5 Lite περιλαμβάνουν ένα πολυλειτουργικό πλευρικό κουμπί, ενσωματωμένο GPS, αισθητήρα SpO2 και Bluetooth 5.3. Το έξυπνο ρολόι συσκευάζει μια μπαταρία 470 mAh, η οποία διαφημίζεται ότι προσφέρει έως και 18 ημέρες αντοχής υπό τυπική χρήση και 12 ημέρες υπό βαριά χρήση.

Xiaomi Redmi Watch 5 Lite, Xiaomi Redmi Watch 5 Lite: Με οθόνη AMOLED, κλήσεις Bluetooth και GPS

Το καντράν του Redmi Watch 5 Lite ζυγίζει 29,2 g χωρίς τα bands, που είναι κατασκευασμένα από TPU και έχουν ρυθμιζόμενο μήκος 135-200 χλστ.. Το smartwatch διατίθεται σε χρώματα Μαύρο και Ανοιχτό Χρυσό, ενώ οι ιμάντες είναι σε Candy Pink, Mint Green και Lemon Yellow.

Xiaomi Redmi Watch 5 Lite, Xiaomi Redmi Watch 5 Lite: Με οθόνη AMOLED, κλήσεις Bluetooth και GPS Xiaomi Redmi Watch 5 Lite, Xiaomi Redmi Watch 5 Lite: Με οθόνη AMOLED, κλήσεις Bluetooth και GPS

Η τιμή του Redmi Watch 5 Lite είναι 3.999 INR (50$/40€).

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi 14T Pro

Xiaomi 14T Pro: Επίσημα με 50MP Leica Summilux και πλήρεις λειτουργίες AI

Το Xiaomi 14T Pro επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα για τη νυχτερινή φωτογραφία και βιντεοσκόπηση, με την κορυφαία εμπειρία απεικόνισης που προσφέρει ο φακός Leica Summilux.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα promo βίντεο πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Xiaomi θα αποκαλύψει τη σειρά 14T αργότερα σήμερα, ωστόσο η Xiaomi Romania δημοσίευσε νωρίτερα προωθητικά βίντεο των συσκευών.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 14 Pro: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές

Η Redmi αποκαλύπτει τη σειρά Note 14 Pro στις 26 Σεπτεμβρίου, ωστόσο τώρα διέρρευσε ένα υποτιθέμενο φύλλο προδιαγραφών για το Νote 14 Pro.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Redmi Xiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note 14 Pro: Αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς

Η Xiaomi υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει τη σειρά Redmi Note 14 Pro αυτή την εβδομάδα και επιτέλους γνωρίζουμε την ημερομηνία.