Νέες σειρές Robot Vacuum S και X από τη Xiaomi: Διαθεσιμότητα, τιμές

, Νέες σειρές Robot Vacuum S και X από τη Xiaomi: Διαθεσιμότητα, τιμές

Για όσους αναζητούν μια έξυπνη ηλεκτρική σκούπα ρομπότ με σύστημα πλοήγησης για εσωτερικούς χώρους, που να φροντίζει τα πατώματα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, η Xiaomi παρουσιάζει τη σειρά S. Αντίστοιχα, εάν ψάχνετε για κάτι πιο “extreme”, η σειρά X της Xiaomi, χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο base station, διατηρεί τη συσκευή καθαρή και πλήρως εξοπλισμένη, για καθαριότητα σε άλλα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, η Xiaomi Robot Vacuum X10, χάρη στο αυτοματοποιημένο base station, καθαρίζει τον κάδο της σκούπας και τοποθετεί τη σκόνη σε ειδική σακούλα μεγάλης περιεκτικότητας. Η Xiaomi Robot Vacuum X10 μπορεί να συγκρατήσει μέχρι και 60 “γεμίσματα” πριν χρειαστεί να καθαρίσετε τον κάδο. Επίσης, η νέα συσκευή της Xiaomi διαθέτει απορροφητική ισχύ 4.000 Pascal, ένα ειδικό περιστρεφόμενο μέλος καθαρισμού και σύστημα σφουγγαρίσματος, για πραγματικά πεντακάθαρα πατώματα.

Η νέα έξυπνη ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Xiaomi Robot Vacuum X10 της Xiaom,i χάρη στο σύστημα πλοήγησης LDS μπορεί να χαράξει την κατάλληλη πορεία κατά τη διάρκεια του καθαρισμού για μέγιστη απόδοση, ενώ χάρη στην μπαταρία 5.200mAh, αντέχει μέχρι και 3 ώρες λειτουργίας προτού χρειαστεί να επιστρέψει στη βάση της για αυτόματη επαναφόρτιση.

Η Xiaomi παρουσίασε επίσης τη νέα Robot Vacuum S10+, μια έξυπνη σκούπα ρομπότ με απλό χειρισμό και προηγμένο σύστημα διπλών κεφαλών σφουγγαρίσματος. Χάρη στο σύστημα laser για τρισδιάστατη χαρτογράφηση του χώρου, η Robot Vacuum S10+ αποφεύγει κάθε πιθανό εμπόδιο που μπορεί να συναντήσει όσο καθαρίζει και σφουγγαρίζει το χώρο σας, απομακρύνοντας κάθε βρωμιά και λεκέ. Επιπλέον, αν έχετε χαλιά δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθείτε, καθώς η συσκευή ανιχνεύει αυτόματα την επιφάνεια του χαλιού και αποτρέπει το σφουγγάρισμά του.

Παράλληλα, η Xiaomi παρουσίασε την Xiaomi Robot Vacuum S10, την πιο προσιτή επιλογή για όσους αναζητούν μια εύκολη λύση για το καθημερινό καθάρισμα, με έξυπνο χειρισμό και εντυπωσιακές επιδόσεις. Με 4.000 Pascal απορροφητική ισχύ, μεγάλη μπαταρία και προηγμένο σύστημα πλοήγησης LDS, η Xiaomi Robot Vacuum S10 είναι στον απόλυτο έλεγχο του χρήστη, με δυνατότητα προγραμματισμού από απόσταση χάρη στην ειδική εφαρμογή Xiaomi Home.

Η πλήρης λίστα των νέων κυκλοφοριών απαρτίζεται από τα ακόλουθα μοντέλα:

● Xiaomi Robot Vacuum X10+ με τιμή 999 ευρώ
● Xiaomi Robot Vacuum X10 με τιμή 599 ευρώ
● Xiaomi Robot Vacuum S10+ με τιμή 499 ευρώ
● Xiaomi Robot Vacuum S10 με τιμή 349 ευρώ
● Xiaomi Robot Vacuum E10 με τιμή 249 ευρώ

Οι Xiaomi Robot X10+, S10, E10 είναι διαθέσιμες από τις 6 Απριλίου ενώ για τις Xiaomi Robot S10+ και X10 θα ακολουθήσει σύντομα ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία διαθεσιμότητας.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από τα κανάλια της Info Quest Technologies, τον επίσημο διανομέα της Xiaomi στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.