Xiaomi Smart Mi Band 3i: Με αυτονομία έως 20 ημέρες και τιμή 16 ευρώ

Xiaomi Smart Mi Band 3i, Xiaomi Smart Mi Band 3i: Με αυτονομία έως 20 ημέρες και τιμή 16 ευρώ

Η κινέζικη κατασκευάστρια κυκλοφόρησε το Xiaomi Smart Mi Band 3i το οποίο μοιάζει με το Mi Band 3, αλλά ουσιαστικά αποτελεί τον διάδοχο του Mi Band HRX Edition που κυκλοφόρησε το 2017. Ο βασικός λόγος που το 3i θεωρείται διάδοχος του HRX Edition είναι διότι δεν υποστηρίζει την παρακολούθηση του καρδιακού παλμού.

Χαρακτηριστικά

Το Smart Mi Band 3i έχει 0,78 ίντσες AMOLED οθόνη με ανάλυση 128×80 pixels και κουμπί αφής. Το fitness tracker προβάλλει ειδοποιήσεις, μετράει βήματα και θερμίδες, καταγράφει την αθλητική δραστηριότητα και την ποιότητα του ύπνου, και έχει λειτουργία υπενθύμισης κίνησης.

Επιπλέον, το Xiaomi Smart Mi Band 3i έχει αντοχή στο νερό έως 5ATM στα 50 μέτρα και διαθέτει μπαταρία 110mAh η οποία φορτίζει πλήρως σε 2,5 ώρες και προσφέρει αυτονομία έως 20 ώρες.

Τέλος, το Smart Mi Band 3i συνδέεται μέσω Bluetooth 4.2 LE, σε οποιαδήποτε συσκευή τρέχει Android 4.4 ή νεότερο, είτε iOS 9 ή νεότερο.

Xiaomi Smart Mi Band 3i, Xiaomi Smart Mi Band 3i: Με αυτονομία έως 20 ημέρες και τιμή 16 ευρώ

Τιμή και διαθεσιμότητα

Οι προπαραγγελίες για το Smart Mi Band 3i έχουν ξεκινήσει ήδη και το fitness tracker θα γίνει διαθέσιμο την 1η Δεκεμβρίου. Η τιμή του είναι INR 1.299 ή περίπου 16€. Όσον αφορά τις αγορές διάθεσης, η εταιρεία δεν ανακοίνωσε κάτι συγκεκριμένο, οπότε δεν γνωρίζουμε σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσει, εκτός από την Ινδία.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Georgepap

*20 μέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.