Xiaomi Watch S1 και S1 Active, Επίσημα

Watch S1, Xiaomi Watch S1 και S1 Active, Επίσημα

Watch S1, Xiaomi Watch S1 και S1 Active, Επίσημα

Με συνολικά 117 λειτουργίες fitness, συμπεριλαμβανομένων 19 επαγγελματικών λειτουργιών, τα Xiaomi Watch S1 και S1 Active μπορούν να λειτουργήσουν αυτόματα όταν ανιχνεύσουν περπάτημα ή τρέξιμο, είτε σε εξωτερικό χώρο είτε σε ηλεκτρικό διάδρομο.

Συμβατές με τις εφαρμογές Strava και Apple Health, οι συσκευές διατηρούν βελτιωμένη παρακολούθηση της υγείας σας με λειτουργίες όπως: παρακολούθηση κορεσμού του οξυγόνου του αίματος SpO2 , παρακολούθηση του γυναικείου κύκλου και βελτιωμένη παρακολούθηση ύπνου .

H σειρά Xiaomi Watch S1 υποστηρίζει κλήσεις μέσω Bluetooth, πληρωμές μέσω Mastercard NFC και τη voice assistant Amazon Alexa . Όταν είναι πλήρως φορτισμένη η μπαταρία διαρκεί μέχρι και 12 μέρες κανονικής χρήσης ή 24 μέρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Watch S1, Xiaomi Watch S1 και S1 Active, Επίσημα

Από 1/4 και έως τις 14/4 μαζί με κάθε συσκευή Xiaomi 12X θα δίνεται δώρο ένα Xiaomi S1 Active και με τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro θα δίνεται δώρο το Xiaomi S1.

Το Xiaomi Watch S1 θα έχει τιμή 249 ευρώ και το Xiaomi Watch S1 Active τιμή 199 ευρώ και θα είναι διαθέσιμα από 1η Απριλίου.

Watch S1 σε απόχρωση Silver και Black, Watch S1 Active σε απόχρωση Black, Blue, White.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Καλησπέρα σας,
Πολύ ωραίο το άρθρο σας!
Θα ήθελα να καταλάβω ποια η λογική του wifi στο s1 active καθώς και πως χρησιμεύουν το να συνδέσεις ακουστικά μέσω bt στο ρολόι αν δεν μπορείς να του περάσεις μέσα αρχεία τραγουδιού ώστε να τα ακούς όταν κάνουμε γυμναστική.
Τέλος εκτός από Mastercard υπάρχει μέλλον για σύνδεση με visa κάρτες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.