Xiaomi Yi 4K+: Νέα action κάμερα με δυνατότητα 4Κ στα 60fps

Στο τέλος του προηγούμενου χρόνου, η Xiaomi είχε αναφέρει ότι θα λάνσαρε μια ανανεωμένη action κάμερα η οποία θα μπορεί να καταγράψει 4Κ βίντεο σε 60 fps. Όπως είχε υποσχεθεί, παρουσίασε την νέα Yi 4K+ Action Camera, που είναι αναβάθμιση της δημοφιλούς Yi 4K.

Η Yi 4K+ έχει Sony IMX377 αισθητήρα στα 12.3 megapixel. Είναι η πρώτη action camera η οποία θα έχει το Ambarella H2 chipset με τετραπύρηνο Cortex-A53, ο οποίος επιτρέπει στην κάμερα να καταγράψει 4Κ UHD βίντεο μέχρι και 60 frames το δευτερόλεπτο.

Μια ακόμη σημαντική αναβάθμιση είναι στο bitrate, το οποίο αυξήθηκε από τα 60Mbps στα 135Mbps. Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη ξεκάθαρο αν το μεγαλύτερο bitrate χρησιμοποιείται για την καταγραφή UHD βίντεο στα 60 fps.

Η Yi 4K+ action camera θα έχει ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας, λειτουργία live streaming καθώς και υποστήριξη για Virtual Reality. Το USB Type-C βρήκε τον δρόμο του και στις action κάμερες, με την Yi να μπορεί να μεταφέρει υλικό με ταχύτητα 40Mbps. Η θύρα USB Type-C θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να συνδέσεις εξωτερικό μικρόφωνο. Λεπτομέρειες για την τιμή δεν έχουν γίνει ακόμη διαθέσιμες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Aπό ποιότητα ήχου ηχογράφησης ??? Μην είναι σαν το GoHero που ήχος είναι απαίσιος

Ioannis

οποια και να παρεις περα της gopro hero 5 black ο ηχος ειναι μετριος. Πολλες action cam εχουν σταθεροποιητη αλλες οθονη αφης και αλλες δυνατοτητα συνδεσης με εξωτερο μικροφωνο παντως περα απο την gopro hero 5 black edition ολες οι υπόλοιπες καπου θα υστερουν ειτε σε νυχτερινη ληψη ειτε σε ηχο ειτε σε εστιαση….

Χρήστος

@Ioannis Σκέψου όμως ποσά λεφτα δίνεις και ποσά παιρνεις απο καθε συσκευή. Θα ένιωθα μεγαλο θύμα αν έδινα τοσα λεφτά και εν έτη 2016-17 η gopro συνέχιζε να μου δίνει αυτή την άθλια ποιότητα ήχου…

Εγώ με την yicam που είναι 2k αν και την πήρα με διστακτικότητα, με έβγαλε άσπρο πρόσωπο σε θάλασσα αλλά και χιονια. Ψηνομαι για την 4κ+ αλλά πρωτα θα δω reviews και μετα θα παρω

NLS

Μόνο που η 4Κ+ την πατάει την Hero 5 Black σε specs.
Και δεν εννοώ specs στα χαρτιά για το εφέ. Και σε επιλογή SoC και σε επιλογή φακών.
Η GoPro έχει γίνει iPhone πια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.