Xmas Tech Guide: 5 προτάσεις για δώρο gaming monitor 1ms 144Hz

gaming, Xmas Tech Guide: 5 προτάσεις για δώρο gaming monitor 1ms 144Hz

Ένα ακόμη Xmas Tech Guide από το Techblog σας δίνει 5 προτάσεις για δώρο monitor για αναβάθμιση της gaming εμπειρίας. Είτε είστε gamer και θέλετε να ανεβάσετε το επίπεδο του gaming σας σε PC ή τις νέες κονσόλες είτε θέλετε να κάνετε δώρο ένα βαρβάτο gaming monitor, σας έχουμε 5 προτάσεις που είτε εσείς είτε οι αγαπημένοι σας gamers θα το λατρέψουν. Πάμε να δούμε τις δικές μας προτάσεις:

gaming, Xmas Tech Guide: 5 προτάσεις για δώρο gaming monitor 1ms 144Hz

Samsung Odyssey G7 32 ιντσών

Πρώτο στις προτάσεις μας έρχεται το Samsung Odyssey G7 των 32 ιντσών, όχι μόνο για τη χορταστική του οθόνη, αλλά και για την ανάλυση 2560x1440p που προσφέρει. Επιπλέον, όπως θέλει ο κάθε gamer, προσφέρει μόλις 1ms χρόνο απόκρισης, αλλά και έως και 240Hz ρυθμού ανανέωσης. Επίσης, το μαύρο που προσφέρει το εν λόγω gaming monitor ξεπερνάει τις προσδοκίες, καθώς η τεχνολογία QLED είναι ότι πιο κοντινό στο πραγματικό μαύρο των OLED μπορεί να ζητήσει κάποιος σε αυτή τη τιμή.

gaming, Xmas Tech Guide: 5 προτάσεις για δώρο gaming monitor 1ms 144Hz

Dell S2721DGFA 27 ιντσών

Η δεύτερη πρόταση μας για δώρο gaming monitor είναι το S2721DGFA των 27 ιντσών της Dell. Αν και δε μιλάμε για QLED, το IPS panel με ανάλυση 1440p σίγουρα μπορεί να αναβαθμίσει την εμπειρία σας σε μία πιο “οικονομική” κατηγορία. Επιπλέον, προσφέρει 165Hz ρυθμού ανανέωσης, τεχνολογίες G-Sync και FreeSync και φυσικά χρόνο απόκρισης μόλις 1ms. Αν δε θέλετε να ξεφύγετε σε τιμή και ίντσες, το monitor της Dell είναι μία εξαιρετική πρόταση.

gaming, Xmas Tech Guide: 5 προτάσεις για δώρο gaming monitor 1ms 144Hz

LG 27GL850-B 27 ιντσών

Μία ξεχωριστή πρόταση μας έρχεται από την LG και μάλιστα στην οικονομική κατηγορία. Το 27GL850-B 27 έρχεται με οθόνη 27 ιντσών με τεχνολογία Nano IPS, καλύπτοντας το 98% της χρωματικής γκάμας DCI-P3, προσφέροντας τρομερή πιστότητα χρωμάτων. Αυτό που ίσως “θυσιάζει” κάποιος σε σχέση με τις υπόλοιπες προτάσεις είναι το ρυθμό ανανέωσης, καθώς μιλάμε για “μόλις” 144Hz. Επιπλέον, το gaming monitor της LG έχει ανάλυση 1440p και χρόνο απόκρισης 1ms, οπότε θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό, οικονομικό δώρο για όποιον θέλει gaming αλλά και ταινίες με τρομερά χρώματα.

gaming, Xmas Tech Guide: 5 προτάσεις για δώρο gaming monitor 1ms 144Hz

Gigabyte Aorus FI27Q 27 ιντσών

Δε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για gaming monitor χωρίς έστω μία πρόταση της Gigabyte. Ένα τρομερό monitor με ελάχιστα bezel και τρομερή ποιότητα κατασκευής είναι το Aorus FI27Q των 27 ιντσών, το οποίο προσφέρει ότι μπορεί να ζητήσει ένας gamer: FreeSync, HDR, 1440p, 1ms και μάλιστα με IPS panel. Επίσης, προσφέρει έως και 165Hz ρυθμού ανανέωσης, για να απογειώσετε την εμπειρία gaming σας.

gaming, Xmas Tech Guide: 5 προτάσεις για δώρο gaming monitor 1ms 144Hz

Viewsonic XG2705 27 ιντσών

Κλείνοντας λίστα δώρων θέλουμε να σας προτείνουμε την πιο οικονομική και αξιόλογη επιλογή της κατηγορίας. Η Elite XG2705 της Viewsonic μπορεί να παρέχει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά που ψάχνει ένας gamer, χωρίς όμως να φτάνει τα 300 ευρώ. 144Hz, 1ms, SuperClear IPS πάνελ και υποστήριξη Freesync είναι τα στοιχεία που θα ξετρελάνουν κάθε gamer. Το μοναδικό αρνητικό έναντι των υπολοίπων είναι η ανάλυση FHD, αλλά σε αυτή την κατηγορία τιμής σίγουρα δε θα σας λείψει απολύτως τίποτα.

Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις για δώρο gaming monitor. Πείτε μας στα σχόλια αν έχετε κάποιο από τα παραπάνω ή αν έχετε να μας κάνετε κάποια καλύτερη πρόταση. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές με πολλά παραπάνω χρήματα, όμως θέλαμε να μείνουμε στα βασικά: HDR, 1ms, πάνω από 144Hz και τιμή που να μην πιάνει… τετραψήφιο.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.