Υπάλληλοι της Apple έχουν αμφιβολίες για το AR/VR headset

Apple headset, Υπάλληλοι της Apple έχουν αμφιβολίες για το AR/VR headset

Τον προηγούμενο μήνα ακούσαμε από τον αναλυτή Mark Gurman του Bloomberg ότι το AR/VR headset της Apple πιθανότατα θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Προγραμματιστών (WWDC).

Σύμφωνα με τους New York Times, το κλίμα στο Κουπερτίνο δεν είναι τόσο χαρμόσυνο όσο θα περίμενε κανείς αφού υπάρχουν υπάλληλοι που ανησυχούν για την φημολογούμενη τιμή των 3.000 δολαρίων του “Reality Pro”, όπως λέγεται θα ονομάζεται το headset.

Πέρα από την τιμή, υπάρχουν και κάποια ερωτηματικά σχετικά με το εάν η συσκευή θα είναι χρήσιμη. Αυτός ο σκεπτικισμός και οι αμφιβολίες είναι πρωτόγνωρα για το εργατικό δυναμικό της Apple, αφού συνήθως οι ομάδες που δουλεύουν ένα project είναι ενθουσιασμένες και περιμένουν ότι το προϊόν θα λάβει θερμής υποδοχής από το αγοραστικό κοινό.

Τρεις insiders που γνωρίζουν για το θέμα αναφέρουν ότι ορισμένοι εργαζόμενοι εγκατέλειψαν το project επειδή αμφιβάλουν για τις δυνατότητες της συσκευής. Μάλιστα, κάποιοι απολύθηκαν επειδή δεν σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος στην ανάπτυξη ορισμένων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του ψηφιακού φωνητικού βοηθού Siri της Apple από το headset.

To μεγάλο ερώτημα ανάμεσα στους εργαζομένους είναι εάν το Reality Pro είναι ένα προϊόν που δεν έχει ξεκάθαρο λόγο ύπαρξης. Είναι συσκευή για την αναπαραγωγή παιχνιδιών και την προβολή περιεχομένου; Ένας πρόδρομος ίσως των φημολογούμενων γυαλιών AR της Apple που θεωρούνται ευρέως ως αντικαταστάτες του iPhone έως το 2025.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Στο καλό κ να μας γράφετε πρακτοράκια των παραθυράκηδων, Οι πιστοί μας θα σας διαψευσουν με μπαράζ Προεξοφλήσεων κ ρεκόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.