Yuneec: Τρία νέα drones με τιμή από 179 δολάρια [CES 2018]

Yuneec drones τιμή, Yuneec: Τρία νέα drones με τιμή από 179 δολάρια [CES 2018]

Τρία νέα drones ανακοίνωσε η Yuneec στο πλαίσιο της CES 2018, με το φθηνότερο να ξεκινά από 179,99 δολάρια. Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε την δεύτερη γενιά του Typhoon H, το Firebird FPV και το HD Racer.

Ξεκινώντας από το Typhoon H Plus, όπως αποκαλείται το νέο μοντέλο, πρόκειται για ένα drone που απευθύνεται σε φωτογράφους και κινηματογραφιστές. Το νέο drone έρχεται με εξαγωνικό πλαίσιο και έξι ρότορες. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα γενιά του Typhoon H παράγει 40% λιγότερο θόρυβο ενώ μπορεί να φτάσει διατηρήσει ταχύτητα μέχρι και 48 χιλιόμετρα την ώρα ακόμη και με άνεμο.

Η κάμερά του αποτελείται από αισθητήρα 20MP και μπορεί να καταγράψει βίντεο μέχρι 4K στα 60fps. Επίσης λέγεται ότι οι επιδόσεις της κάμερας σε χαμηλό φωτισμό έχουν βελτιωθεί σημαντικά.

Το Typhoon H αξιοποιεί την τεχνολογία Intel RealSense για την αποφυγή σύγκρουσης. Το χειριστήριό του βασίζεται στο Android και έχει οθόνη 7 ιντσών ανάλυσης 720p. Το Typhoon H Plus αναμένεται στο πρώτο ήμισυ του 2018 και θα κοστίζει 1.799,99 δολάρια.

Το Firebird FPV είναι ένα drone με σταθερά πτερύγια με κάμερα στο μπροστινό μέρος (μύτη). Η Yuneec υποστηρίζει ότι το Firebird FPV έχει αυτονομία πτήσης 30 λεπτών και περιλαμβάνει αυτόματη επιστροφή, προσγείωση geofencing καθώς και μια λειτουργία ασφαλείας που αποτρέπει το όχημα να πετά πολύ χαμηλά. Το εν λόγω drone αναμένεται στο πρώτο ήμισυ του έτους με τιμή στα 699, 99 δολάρια.

Yuneec drones τιμή, Yuneec: Τρία νέα drones με τιμή από 179 δολάρια [CES 2018]

Τέλος, το HD Racer έχει ανθεκτική κατασκευή και απευθύνεται στους racers. Έρχεται με ενσωματωμένη κάμερα με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 1080p στα 60fps. Χάρη στη δυνατότητα flip-up, οι πιλότοι μπορούν να επαναφέρουν άμεσα το drone τους στον αγώνα σε περίπτωση που συγκρουστεί. Το HD Racer αναμένεται στο δεύτερο εξάμηνο του 2018 με τιμή στα 179,99 δολάρια.

Yuneec drones τιμή, Yuneec: Τρία νέα drones με τιμή από 179 δολάρια [CES 2018]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Amazon Drones

H Amazon παραδίδει παραγγελίες με drones σε Καλιφόρνια και Τέξας

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων οι παραγγελίες αυξήθηκαν για την Amazon που υλοποίησε το πλάνο παράδοσής τους μέσω drones σε Καλιφόρνια και Τέξας.

Gear Drones

Ανίχνευση αντικειμένων σε σχεδόν πραγματικό χρόνο απο drones

Με την τεχνολογία του Verizon 5G Edge και της AWS Wavelength έγινε εφικτή η ανίχνευση αντικειμένων σχεδόν σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση drones.

Gear Drones

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με πτήση επικίνδυνου drone

Ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό με διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ίσως το πιο σοβαρό που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα.

Gear Drones

Ελληνικό drone θα αναπτύξει η ΕΑΒ σε συνεργασία με τρια Πανεπιστήμια

Η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο φέρει την ονομασία «Αρχύτας» ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου και το drone θα είναι έτοιμο σε ενάμιση χρόνο.