Zecoo, Alien μοτοσυκλέτα με ηλεκτρικό κινητήρα

Το σχέδιο του Kota Nezu από το Znug Design έκανε την εμφάνισή του στο Show μοτοσικλέτας του Τόκιο, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια μικρής κλίμακας παραγωγή της μοναδικής αυτή μηχανής που εμάς μας θυμίζει πολύ το κεφάλι του Alien και μας πωρώνει ακόμα περισσότερο.

Η αυτονομία της Zecoo είναι από τα 88 έως και τα 136 Km, ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, ενώ φτάνει σε τελική ταχύτητα τα 120 Km/h. Το βάρος της διατηρείται στα 245 Kg, ενώ απαιτεί περίπου 6 ώρες φόρτισης για να προσφέρει τη μέγιστη αυτονομία της. Η εκτιμώμενη τιμή της στις ΗΠΑ είναι 70.000 δολάρια, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο δίτροχο περιορισμένης παραγωγής.

, Zecoo, Alien μοτοσυκλέτα με ηλεκτρικό κινητήρα

, Zecoo, Alien μοτοσυκλέτα με ηλεκτρικό κινητήρα

, Zecoo, Alien μοτοσυκλέτα με ηλεκτρικό κινητήρα

, Zecoo, Alien μοτοσυκλέτα με ηλεκτρικό κινητήρα

, Zecoo, Alien μοτοσυκλέτα με ηλεκτρικό κινητήρα

, Zecoo, Alien μοτοσυκλέτα με ηλεκτρικό κινητήρα

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sosimple

70.000? Παίρνεις άλλες 5 μηχανές, 1 αυτοκινητο και σου μενουν και λεφτά να βαζεις βενζίνα κανα 2 χρονια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Pixel

Google Pixel Buds Pro 2: Δείτε τα ακουστικά και στα τέσσερα χρώματα

Πληροφορίες για τα Pixel Buds Pro 2 της Google διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε όλα τα χρώματα.

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Gear Google Google Pixel Pixel

Google Pixel Watch: Αποκτά τη νέα λειτουργία Find My Watch για εντοπισμό από απόσταση και όχι μόνο

Οι χρήστες Pixel Watch θα μπορούν σύντομα να παρακολουθούν το wearable τους και να κάνουν άλλα χρήσιμα πράγματα, από απόσταση.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Νέα συσκευή το μετατρέπει σε iPod

Εάν έχετε ένα παλιό Apple Watch που έχει μείνει αφημένο στην άκρη, υπάρχει ένα νέο προϊόν που ονομάζεται TinyPod και μπορεί να του δώσει νέα χρησιμότητα.