Zepp Z: Επίσημα η αναβαθμισμένη έκδοση του Amazfit GTR 2

Zepp, Zepp Z: Επίσημα η αναβαθμισμένη έκδοση του Amazfit GTR 2

Η Zepp, γνωστή μέχρι σήμερα με το όνομα Amazfit, μας παρουσιάζει το premium Z smartwatch της, το οποίο είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση του GT 2. Το Zepp Z έρχεται με στρόγγυλη οθόνη 1,39 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, με ανάλυση 454x454p, με ειδικό coating για λιγότερες δαχτυλιές.

Όπως είχαμε δει και από το teaser, το Zepp Z έρχεται με τρία κουμπιά στα πλαϊνά. Το τέρμα πάνω χρησιμοποιείται για γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές υγείας, για άμεση μέτρηση των καρδιακών παλμών, του οξυγόνου στο αίμα ή του επιπέδου stress. Στο κέντρο υπάρχει το crown, το οποίο χρησιμοποιείται για πλοήγηση στο σύστημα και υποστηρίζει haptic feedback, ενώ το τρίτο είναι το power button.

Zepp, Zepp Z: Επίσημα η αναβαθμισμένη έκδοση του Amazfit GTR 2

Το frame του Zepp Z είναι κατασκευασμένο από TC 4 titanium alloy, με ειδική επικάλυψη νανοτεχνολογίας για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Στο εσωτερικό του smartwatch υπάρχει μπαταρία 340mAh, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, διαρκεί έως και 2 εβδομάδες, αν και δε γνωρίζουμε με τι χρήση μπορεί κάποιος να φτάσει αυτή τη διάρκεια.

Επίσης, υπάρχει ενσωματωμένο GPS με GLONASS, υποστήριξη για Amazon Alexa, πάνω από 50 watch faces και 12 sport mode. Το Zepp Z φορτίζει μέσω μαγνητικού φορτιστή και χρειάζεται δυόμιση ώρες για πλήρη φόρτιση. Προς το παρόν το smartwatch θα κυκλοφορήσει με δερμάτινο λουράκι μόνο στην Αμερική με τιμή 349 δολάρια και δε γνωρίζουμε πότε και αν έρθει και στην Ευρώπη.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μαν

ψιλόκολισανε pace,stratos,και μετα τα ιδια και ξανα μανα ,,,,ολοι οχι μονο αυτοι,,

Kostaspap

Ποια αναβάθμιση από το gtr2 εδώ δεν βρίσκουμε ουτε αυτό στην αγορά ;τι γίνεται με αυτό τον θέμα υπάρχει κάποια έλλειψη η δεν κυκλοφόρησε ακόμη Ευρώπη ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Gear Nothing

Nothing Ear και Nothing Ear (a): Επίσημα τα ακουστικά – Με καλύτερη μπαταρία και ANC

Η Nothing κυκλοφόρησε την τρίτη γενιά ακουστικών της τα Nothing Ear και Ear (a) και φαίνονται πολύ καλές προσφορές.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.