ZTE, Επιβεβαιώνει την κυκλοφορία smartwatch το 1ο τρίμηνο του 2014

Την προηγούμενη εβδομάδα μάθαμε ότι η εταιρεία ZTE σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα smartwatch μέσα στο 2014. Τα σχετικά νέα επιβεβαιώθηκαν και από τον Διευθυντή Marketing της εταιρείας Lu Qianhao, σε συνέντευξη που έδωσε στην Wall Street Journal. Ο κ. Qianhao είπε μεταξύ άλλων ότι η ZTE σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα έξυπνο ρολόϊ μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014.

Αρχικά η εταιρεία θα ξεκινήσει την πώληση του smartwatch στην αγορά της Κίνας, ωστόσο θέλει να επεκταθεί και σε άλλες αγορές όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη. Το smartwatch θα προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Samsung Galaxy Gear αλλά σε χαμηλότερη τιμή. Το πρώτο μοντέλο θα είναι συμβατό μονο με τα κινητά της ZTE, ωστόσο η εταιρεία επιθυμεί αργότερα να προσφέρει smartwatches που θα λειτουργούν σε συνδυασμό και με άλλα Android handsets.

Ο Lu Qianhao επίσης πρόσθεσε ότι η ZTE ενδιαφέρεται να κατασκευάσει και άλλες wearable devices, όπως γυαλιά σαν τα Google Glass ή κάποια συσκευή που θα τοποθετείται σε και θα επικοινωνεί με το smartphone για να προσφέρει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας και για την άθληση.

Μία ακόμη είδηση είναι ότι η εταιρεία θέλει να αυξήσει σημαντικά το μερίδιο της στην αγορά της Κίνας, όπου τώρα έρχεται 7η σε πωλήσεις έχοντας ποσοστό 5% που είναι το μισό σε σχέση με πέρυσι. Η Samsung κατέχει τα πρωτεία με 21% ποσοστό ενώ οι Lenovo και Coolpad έρχονται στην 2η και 3η θέση με ποσοστά 13% και 11% αντίστοιχα.

ZTE Smartwatch, ZTE, Επιβεβαιώνει την κυκλοφορία smartwatch το 1ο τρίμηνο του 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.