ROUTE 66 | Χάρτες Mobile 8 για Symbian S60 V3 smartphones

, ROUTE 66 | Χάρτες Mobile 8 για Symbian S60 V3 smartphonesΗ ROUTE 66, πρωτοπόρος στην προσωπική πλοήγηση, ανακοίνωσε την έκδοση του ROUTE 66 Mobile 8, το λογισμικό πλοήγησης 3ής γενιάς που μετατρέπει τα Symbian S60 V3 smartphone σε συσκευή δυναμικής και ακριβής πλοήγησης. Το ROUTE 66 Mobile 8 είναι μια καινοτόμος, άμεση στη χρήση λύση πλοήγησης που δουλεύει κατευθείαν μόλις την ανοίξεις και επεκτείνεται εύκολα με πρόσθετο περιεχόμενο και λειτουργικότητες όπως, μετεωρολογικές αναφορές, πληροφορίες κίνησης, τους οδηγούς του Lonely Planet και άλλα.

Συνδυάζοντας τους υπέρ-ακριβείς χάρτες ROUTE 66 HighDef, τον διαδραστικό ROUTE 66 QuickSearch ανιχνευτή προορισμού και μια υψηλά ενορατική διεπαφή, το Mobile 8 παρέχει στους χρήστες μια εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης. Αυτή η προηγμένη λύση, παρουσιάζει κατά την πλοήγηση τα χαρακτηριστικά της φωνητικής καθοδήγησης 3D GPS, καθοδηγητικά βέλη για τις στροφές πάνω στην οθόνη, τοπικούς χάρτες και ευέλικτες ρυθμίσεις πλοήγησης, τα οποία επιτρέπουν στο χρήστη να προσοπωποιήσουν το περιεχόμενο της μπάρας πλοήγησης, τους χάρτες, τα χρώματα και τη γλώσσα των οδηγιών στη πλοήγηση. Το Mobile 8 συμπεριλαμβάνει επίσης στοιχεία ασφάλειας όπως συναγερμούς ταχύτητας, οδοφράγματα, και προβληματικές παρακάμψεις.

Οι ψηφιακοί χάρτες είναι φορτωμένοι από πριν με χιλιάδες POI (points-of-interest, σημεία ενδιαφέροντος), που είναι προσβάσιμα απ’ ευθείας από το κινητό τηλέφωνο, από τηλεφωνική κλήση ή από email. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ανταλλάσσουν π[πληροφορίες πλοήγησης (χάρτες, φωτογραφίες, περιγραφές δρόμων, θέσεις GPS κλπ) ο ένας με τον άλλο, με SMS, MMS, Bluetooth ή email. Το Mobile 8 συνοδεύεται από το λογισμικό ROUTE 66 Sync home το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν το περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο στα κινητά τους τηλέφωνα με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις που είναι διαθέσιμες στο ROUTE 66 Store.

Χρησιμοποιώντας το λογισμικό ROUTE 66 Sync home, οι χρήστες μπορούν επίσης να ενισχύσουν και να προσωποποιήσουν την δική τους εμπειρία στην πλοήγηση, με προαιρετικές κατά τόπους υπηρεσίες και περιεχόμενο διαθέσιμο για αγορά, όπως πληροφορίες κίνησης, μετεωρολογικές αναφορές, τους οδηγούς του Lonely Planet και ενημερώσεις χαρτών σε επίπεδο πόλης, περιοχής ή χώρας. Φυσικά οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν πρόσθετο περιεχόμενο στο ROUTE 66 Store απ’ ευθείας από το κινητό τους τηλέφωνο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software

Αποκτήστε Office 2021 για πάντα με 11.99€ και μαζί φθηνότερα Windows

Αποκτήστε σήμερα το Microsoft Office και χρησιμοποιήστε το για πάντα με την πλήρη έκδοσητης δημοφιλούς σουίτας εφαρμογών γραφείου.

Software Apple iOS iPhone 14

Ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά του iPhone που έχουν ήδη τα Android

Με την παρουσίαση του iPhone 14 και την κυκλοφορία του iOS 16, η Apple φέρνει νέες λειτουργίες στους χρήστες των συσκευών της. Κάποιες από αυτές, ωστόσο, είναι ήδη γνωστές στους χρήστες Android.

Software Apple iOS iPhone 8

Κυκλοφορία iOS 16: Έξι νέες δυνατότητες που αξίζουν την προσοχή μας

Από το iPhone 8 και έπειτα, όλες οι συσκευές της Apple λαμβάνουν από σήμερα το iOS 16, το οποίο περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες.

Software Apple Apple iOS featured

iOS 16 και watchOS 9 απέκτησαν ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Apple έκανε πολλές ανακοινώσεις στο “Far Out” event που συγκέντρωσαν τα βλέμματα όλου του τεχνολογικού κόσμου.