ROUTE 66 | Χάρτες Mobile 8 για Symbian S60 V3 smartphones

, ROUTE 66 | Χάρτες Mobile 8 για Symbian S60 V3 smartphonesΗ ROUTE 66, πρωτοπόρος στην προσωπική πλοήγηση, ανακοίνωσε την έκδοση του ROUTE 66 Mobile 8, το λογισμικό πλοήγησης 3ής γενιάς που μετατρέπει τα Symbian S60 V3 smartphone σε συσκευή δυναμικής και ακριβής πλοήγησης. Το ROUTE 66 Mobile 8 είναι μια καινοτόμος, άμεση στη χρήση λύση πλοήγησης που δουλεύει κατευθείαν μόλις την ανοίξεις και επεκτείνεται εύκολα με πρόσθετο περιεχόμενο και λειτουργικότητες όπως, μετεωρολογικές αναφορές, πληροφορίες κίνησης, τους οδηγούς του Lonely Planet και άλλα.

Συνδυάζοντας τους υπέρ-ακριβείς χάρτες ROUTE 66 HighDef, τον διαδραστικό ROUTE 66 QuickSearch ανιχνευτή προορισμού και μια υψηλά ενορατική διεπαφή, το Mobile 8 παρέχει στους χρήστες μια εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης. Αυτή η προηγμένη λύση, παρουσιάζει κατά την πλοήγηση τα χαρακτηριστικά της φωνητικής καθοδήγησης 3D GPS, καθοδηγητικά βέλη για τις στροφές πάνω στην οθόνη, τοπικούς χάρτες και ευέλικτες ρυθμίσεις πλοήγησης, τα οποία επιτρέπουν στο χρήστη να προσοπωποιήσουν το περιεχόμενο της μπάρας πλοήγησης, τους χάρτες, τα χρώματα και τη γλώσσα των οδηγιών στη πλοήγηση. Το Mobile 8 συμπεριλαμβάνει επίσης στοιχεία ασφάλειας όπως συναγερμούς ταχύτητας, οδοφράγματα, και προβληματικές παρακάμψεις.

Οι ψηφιακοί χάρτες είναι φορτωμένοι από πριν με χιλιάδες POI (points-of-interest, σημεία ενδιαφέροντος), που είναι προσβάσιμα απ’ ευθείας από το κινητό τηλέφωνο, από τηλεφωνική κλήση ή από email. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ανταλλάσσουν π[πληροφορίες πλοήγησης (χάρτες, φωτογραφίες, περιγραφές δρόμων, θέσεις GPS κλπ) ο ένας με τον άλλο, με SMS, MMS, Bluetooth ή email. Το Mobile 8 συνοδεύεται από το λογισμικό ROUTE 66 Sync home το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συγχρονίζουν το περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο στα κινητά τους τηλέφωνα με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις που είναι διαθέσιμες στο ROUTE 66 Store.

Χρησιμοποιώντας το λογισμικό ROUTE 66 Sync home, οι χρήστες μπορούν επίσης να ενισχύσουν και να προσωποποιήσουν την δική τους εμπειρία στην πλοήγηση, με προαιρετικές κατά τόπους υπηρεσίες και περιεχόμενο διαθέσιμο για αγορά, όπως πληροφορίες κίνησης, μετεωρολογικές αναφορές, τους οδηγούς του Lonely Planet και ενημερώσεις χαρτών σε επίπεδο πόλης, περιοχής ή χώρας. Φυσικά οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν πρόσθετο περιεχόμενο στο ROUTE 66 Store απ’ ευθείας από το κινητό τους τηλέφωνο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Reddit

Reddit: Η δημοφιλής εφαρμογή Apollo κλείνει στις 30 Ιουνίου

Η δημοφιλής third-party εφαρμογή Reddit, Apollo, θα κλείσει από τις 30 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε ο προγραμματιστής της Christian Selig.

Software Meta WhatsApp

WhatsApp: Ανακοινώνει τα Channels, ένα νέο εργαλείο ενημέρωσης

Το WhatsApp παρουσίασε τα Channels όπου οι διαχειριστές μπορούν να στέλνουν κείμενο, φωτογραφίες κ.α. στους ακόλουθους.

Software Apple HomePod Siri

Youtube Music: Έρχεται αποκλειστική εφαρμογή σε περισσότερες συσκευές

Η ψηφιακή βοηθός Siri στο Homepod θα αποκτήσει σύντομα υποστήριξη για το YouTube Music, αλλά δεν θα είναι η μόνη συσκευή που θα το κάνει.

Software Android iOS WhatsApp

WhatsApp: Επιτρέπει αποστολή HD φωτογραφιών σε iOS και Android

Το WhatsApp λανσάρει μια ακόμα νέα λειτουργία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες HD σε iOS και Android.