Home Cinema

Apple Music: Διαθέσιμη σε τηλεοράσεις Samsung Smart TV σε Ελλάδα και Κύπρο

Η υπηρεσία Apple Music είναι τώρα διαθέσιμη σε τηλεοράσεις Samsung Smart TV και συγκεκριμένα σε μοντέλα 2018, 2019 και 2020. Η Samsung προσφέρει ήδη εφαρμογές Apple στις έξυπνες τηλεοράσεις της με την προσθήκη της Apple Music να είναι τόσο εύκολη όσο το άνοιγμα του Samsung Smart TV App Store και η λήψη της εφαρμογής. Από εκεί, μπορείτε να συνδεθείτε με το Apple ID σας εάν είστε μέλος ή να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών.

Ενδιαφέρει επίσης: ERTFLIX, μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

Με την υπηρεσία Apple Music, έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 60 εκατομμύρια τραγούδια χωρίς διαφημίσεις, άπειρα μουσικά βίντεο, λίστες αναπαραγωγής επιμελημένες από καλλιτέχνες και DJ αλλά και Live Radio. Η διάθεση της υπηρεσίας Apple Music έρχεται ένα χρόνο μετά από όταν η Samsung έφερε την εφαρμογή Apple TV στις τηλεοράσεις της.

Τα νέα τα διαβάζουμε σε ιστοσελίδες της Αμερικής, δεν γνωρίζουμε αν και σε ποια μοντέλα τηλεοράσεων Samsung θα είναι διαθέσιμο το Apple Music στην Ελλάδα.

Update: Καταναλωτές σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου, θα μπορούν από σήμερα να απολαύσουν την υπηρεσία απευθείας στις τηλεοράσεις τους.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Απριλίου 2020 17:38

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.