Black Friday 2019: 65άρες τηλεοράσεις που ξεχωρίσαμε με τιμή 999 ευρώ και δώρα

Μην φοβάστε μια μεγάλη τηλεόραση στο σαλόνι σας. Εδώ και ένα χρόνο έχω μια 65άρα και βλέπω από απόσταση 2,20 μέτρα. Αν αντέχει το πορτοφόλι σας περάστε στην εποχή της πραγματικά μεγάλης εικόνας και δεν θα το μετανιώσετε. Ρίξαμε μια ματιά στους καταλόγους Black Friday 2019 των μεγάλων retailers και ξεχωρίσαμε δυο μοντέλα στις 65 ίντσες με τιμή 999 ευρώ. Μια Samsung και μια LG και οι δύο τεχνολογίας LCD.

Τα δώρα: Media Markt, Public και Κωτσόβολος δίνουν δώρο μια 32άρα F&U FL32107 με κάθε αγορά και εγγύηση δύο χρόνια. Το Πλαίσιο δίνει μια δωροεπιταγή 50 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση με κάθε αγορά.

Η 32άρα F&U FL32107 έχει τιμή 99 ευρώ. Η επέκταση εγγύησης από τα δύο χρόνια στα πέντε κοστίζει 99 ευρώ. Η θα πάρεις μια δεύτερη τηλεόραση ή θα πάρεις 5 χρόνια εγγύηση και δωροεπιταγή 50 ευρώ.

, Black Friday 2019: 65άρες τηλεοράσεις που ξεχωρίσαμε με τιμή 999 ευρώ και δώρα

Samsung 65″ Smart 4K QLED

QE65Q60RATXXH – Τιμή: 999 ευρώ
Ποιότητα εικόνας με 100% όγκο χρώματος με την τεχνολογία Quantum Dot. Εξοπλισμένη με QLED τεχνολογία πάνελ που αποδίδει σε ανάλυση Ultra HD 4K. Με Samsung TV Apps για εφαρμογές TV και Social TV, αναπαραγωγή ταινιών/φωτογραφιών/μουσικής κτλ, Smart τεχνολογίες για σύνδεση στο internet, αλλά και θύρες HDMI και USB για να συνδέεις τις συσκευές σου.

, Black Friday 2019: 65άρες τηλεοράσεις που ξεχωρίσαμε με τιμή 999 ευρώ και δώρα

LG 65″ Smart LED Super UHD HDR

65SM8600PLA – Τιμή: 999 ευρώ
Ζωηρά χρώματα, Smart TV τεχνολογία, ενσωματωμένο HDR10 Pro, Dolby Vision, και κομψό design. Λογισμικό webOS της LG με το οποίο θα μπεις στο ίντερνετ και θα χρησιμοποιήσεις εφαρμογές τις LG. Απόλαυσε χρώματα και εικόνες που είναι σίγουρο πως θα σε ξεγελάσουν με την πραγματικότητα, και σχεδιαστικές ανέσεις που θα σου λύσουν τα χέρια.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.