Bravia Core: Η Sony υπόσχεται streaming ταινιών σε ποιότητα 4K Blu-Ray [CES 2021]


Στα πλαίσια της CES 2021 η Sony ανακοίνωσε την πλατφόρμα Bravia Core, μία νέα λειτουργία για τα νέα μοντέλα OLED τηλεοράσεων που σας επιτρέπουν να απολαύσετε streaming ταινιών σε ποιότητα 4K Blu-Ray.

Οι κάτοχοι τηλεοράσεων της σειράς Bravia XR θα μπορούν να απολαύσουν αυτές τις ταινίες μέσω της τεχνολογίας Pure Stream της Sony, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει σχεδόν χωρίς καμία απώλεια UHD ποιότητα, ισάξια με τα 4K Blu-Ray. Η τεχνολογία Pure Stream επιτρέπει streaming έως και 80Mbps, ενώ οι περισσότερες streaming υπηρεσίες προσφέρουν μεταξύ 15Mbps και 25Μbps για να προσφέρουν 4K Ultra HD ποιότητα.

Bravia Core, Bravia Core: Η Sony υπόσχεται streaming ταινιών σε ποιότητα 4K Blu-Ray [CES 2021]

H πλατφόρμα Bravia Core δεν έρχεται για να αντικαταστήσει το Netflix. Αντιθέτως, προσφέρει επιλεγμένες ταινίες της Sony Pictures σε IMAΧ Enhanced ποιότητα, όμως έρχεται προεγκατεστημένη μόνο στα νέα μοντέλα Bravia XR. Επιπλέον, δε γνωρίζουμε πως θα λειτουργεί το σύστημα και αν οι κάτοχοι έχουν απεριόριστες προβολές ή ποιες ταινίες θα είναι διαθέσιμες.

Προς το παρόν, η πλατφόρμα Bravia Core θα είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα MASTER Series Z9J 8K LED, MASTER Series A90J, A80J OLED, X95J και X90J 4K LED της Sony. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, κάθε τηλεόραση θα προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες ως προς το streaming ταινιών, όχι στην ποιότητα όσο στις δωρεάν δοκιμές.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nightfalls 😈

Πάντως στην Sony KD-55XH9077 που είναι Full Array LED | 4K Ultra HD , αγορά στο black Friday, στην ανώτερη ποιότητα του Netflix στα 14 ευρώ τό μήνα, η εικόνα είναι εντυπωσιακή και υποστηρίζει έξοδο ήχου Dolby Atmos, με εξαιρετικά αποτελέσματα στις ταινίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.