Οι Samsung Smart TV 2019 θα αναβαθμιστούν και θα υποστηρίζουν Apple TV και AirPlay 2

Samsung TV Apple TV, Οι Samsung Smart TV 2019 θα αναβαθμιστούν και θα υποστηρίζουν Apple TV και AirPlay 2

Η Samsung ανακοίνωσε ότι όλες οι Smart TV 2019 και επιλεγμένα μοντέλα τηλεοράσεων του 2018 θα υποστηρίξουν τη νέα υπηρεσία Apple TV αλλά και την λειτουργία AirPlay 2. Η υποστήριξη θα ξεκινήσει με την διάθεση μιας αναβάθμισης που αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες σταδιακά (δεν γνωρίζουμε το πότε και αν για την Ελλάδα).

Με το Apple TV οι χρήστες για να έχουν πρόσβαση στην iTunes λίστα τους με όλες τις ταινίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα, να περιηγηθούν σε περισσότερους από 100.000 τίτλους, διαθέσιμους προς αγορά ή ενοικίαση, μεταξύ των οποίων και σε 4K HDR.

Οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, μπορούν να εγγραφούν με συνδρομή στα κανάλια του Apple TV, μέσω της εφαρμογής, να πληρώνουν μόνο για το περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει και να το παρακολουθούν on demand απευθείας από την εφαρμογή. Οι χρήστες της πλατφόρμας Smart ΤV της Samsung θα μπορούν να απολαύσουν Apple TV+, την υπηρεσία συνδρομής βίντεο της Apple, μέσω της εφαρμογής Apple TV στις προαναφερθείσες σειρές προϊόντων από το φθινόπωρο, που θα λανσαριστεί η υπηρεσία.

Με την υποστήριξη του Airplay 2, οι χρήστες θα μπορούν να αναπαράγουν εύκολα βίντεο και περιεχόμενο άλλου τύπου απευθείας από την iPhone, iPad ή Mac συσκευή τους στις Smart τηλεοράσεις της Samsung. To Apple TV θα λειτουργεί απρόσκοπτα με τις υπηρεσίες των Smart τηλεοράσεων της Samsung, όπως το Universal Guide, το Bixby και το Search, δημιουργώντας μια εμπειρία σταθερής ποιότητας σε όλη την πλατφόρμα της Samsung. 

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

ολα καλα λοιπον, dts δεν υποστιριζει αλλα apple tv θα εχει…

Vasilis

Πήρα σήμερα το update θεωρώ πως είναι αχρηστη.Ποιος δίνει 15 ευρώ για μια ταινία μόνο με σύγκριση με το Netflix που έχει απεριόριστο υλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.