Οι τηλεοράσεις Samsung Neo QLED 8K λαμβάνουν πιστοποίηση Wi-Fi 6E

, Οι τηλεοράσεις Samsung Neo QLED 8K λαμβάνουν πιστοποίηση Wi-Fi 6E

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε πως τα μοντέλα τηλεοράσεων Neo QLED 8K του 2021 (QN900A, QN800A) έλαβαν την πρώτη παγκοσμίως πιστοποίηση Wi-Fi 6E από το διεθνή οργανισμό Συμμαχία Wi-Fi (Wi-Fi Alliance). Το Wi-Fi 6E, ένα νέο πρότυπο στην τεχνολογία συνδεδεμένης δικτύωσης, καθιστά τις τηλεοράσεις Samsung Neo QLED 8K ιδανικές για όσους απολαμβάνουν περιεχόμενο OTT υψηλής ευκρίνειας, καθώς και τέσσερεις φορές ταχύτερη συνδεσιμότητα παράλληλα με σταθερή και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων, ακόμα και όταν πολλές συσκευές είναι συνδεδεμένες σε έναν router.

Η πρόσφατα πιστοποιημένη τεχνολογία Wi-Fi 6E έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί συχνότητα 6GHz σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες συχνότητες 2.4GHz και 5GHz. Πλέον, οι Samsung Neo QLED 8K τηλεοράσεις μπορούν να υποστηρίξουν μεγαλύτερο εύρος ζώνης, να επεξεργαστούν ταχύτερα δεδομένα πολλών gigabit, να εξασφαλίσουν χαμηλότερο χρόνο απόκρισης και να παρέχουν αξιόπιστη και σταθερή συνδεσιμότητα. Επίσης, η τεχνολογία Wi-Fi 6E θα αξιοποιηθεί ακόμη περισσότερο σε υπάρχουσες και μελλοντικές τηλεοπτικές εφαρμογές, δεδομένης της πληθώρας περιπτώσεων χρήσης της συγκεκριμένης τεχνολογίας.

Καθώς οι τηλεοράσεις και οι κινητές συσκευές συνεχίζουν να εξελίσσονται σε κόμβους συνδεσιμότητας που καλύπτουν τις ποικίλες ανάγκες στην καθημερινότητα των καταναλωτών, η ζήτηση για διαχείριση δεδομένων υψηλής χωρητικότητας έχει αυξηθεί. Είτε πρόκειται για περίπτωση streaming βίντεο υψηλής ευκρίνειας 4K και 8K ή για απόλαυση περιεχόμενου VR και gaming υψηλών απαιτήσεων, οι τηλεοράσεις Neo QLED 8K της Samsung με υποστήριξη Wi-Fi 6E προορίζονται για καταναλωτές που αναζητούν κορυφαίες εμπειρίες προβολής στο σπίτι.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.