OnePlus TV: Tρία οικονομικά μοντέλα Android TV αναμένονται τον Ιούλιο

, OnePlus TV: Tρία οικονομικά μοντέλα Android TV αναμένονται τον Ιούλιο

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η OnePlus ανακοίνωσε πως μπαίνει στην αγορά των τηλεοράσεων, προσφέροντας δύο high-end μοντέλα. Η τιμή τους όμως, σε συνδυασμό με το ότι είναι καινούργιος παίκτης στην εν λόγω αγορά, δε βοήθησε και πολύ την εταιρεία, με τη δεύτερη προσπάθεια της να έρχεται σε λίγες ημέρες.

Στο λογαριασμό της εταιρείας για την Ινδία ανέβηκε μία φωτογραφία που αποκαλύπτει ότι έρχονται τρία διαφορετικά μοντέλα τηλεοράσεων. Οι τιμές είναι σε Ρούπια Ινδίας, με την εταιρεία να μας καλεί να τις μαντέψουμε. Ακόμα και έτσι όμως, στη χειρότερη των περιπτώσεων οι τιμές θα ανέρθουν σε 235 Ευρώ για το οικονομικό μοντέλο, 355 Ευρώ για το μεσαίο και 590 Ευρώ για το ακριβότερο.

Αν τα παραπάνω νούμερα σας φαίνονται αρκετά, να σας θυμίσουμε πως η OnePlus Q1 κόστιζε 825 Ευρώ και η Q1 Pro 1.180 Ευρώ. Πάντως, οι μέχρι τώρα φήμες αναφέρουν πως τα τρία μοντέλα θα είναι στις 32, 43 και 55 ίντσες, με την ανάλυση τους να ανέρχεται σε HD, FHD και QHD αντίστοιχα, κάτι βέβαια που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Η OnePlus έχει ήδη δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες smart TV. Όλες θα έχουν μικρά bezel, υποστήριξη Dolby Vision και Dolby Atmos, ενώ το πάχος τους θα ανέρχεται σε μόλις 6.9 χιλιοστά. Για σύγκριση, το OnePlus 8 έχει πάχος 8 χιλιοστά, με το OnePlus 8 Pro να ανεβαίνει στα 8.5 χιλιοστά. Όπως και να έχει, αναμένουμε στις 2 Ιουλίου την επίσημη αποκάλυψη τους.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.