Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Samsung QLED Q80C, Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Με την τηλεόραση Q80C, ο χρήστης βιώνει πλήρως τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης. Με κινητήριο μοχλό τον επεξεργαστή Neural Quantum 4K, η τηλεόραση χρησιμοποιεί την τεχνολογία AI Upscaling για να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας ώστε να ταιριάζει στο μεγάλο μέγεθος οθόνης, ενισχύοντας το βάθος και την ευκρίνεια του περιεχομένου. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum HDR+, η τηλεόραση παρέχει ανώτερη απόδοση μαύρου και φωτεινότητας, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν κάθε λεπτομέρεια καθαρά.

Σε συνδυασμό με τον 100% χρωματικό όγκο της Quantum Dot, οι θεατές μπορούν να βλέπουν ακόμα και τις πιο φωτεινές σκηνές και να διακρίνουν τα χρώματα. Οι οθόνες της Samsung έχουν ζωντανά, αυθεντικά χρώματα, όλα επικυρωμένα από την PANTONE, που δίνουν ζωή στην οθόνη. Οι χρήστες που περνούν ώρες μπροστά στην οθόνη απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους περιεχόμενο, προκειμένου να μειώσουν την καταπόνηση της όρασής τους, μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία EyeComfort Mode. Πρόκειται για μια ρύθμιση που έχει σχεδιαστεί για να ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα και τον τόνο της οθόνης με βάση έναν ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός. Εάν οι θεατές παρακολουθούν τηλεόραση τη νύχτα, η λειτουργία EyeComfort Mode θα ενεργοποιήσει τη μείωση του επιπέδου μπλε φωτός, ώστε οι εικόνες να εμφανίζονται με πιο ζεστές αποχρώσεις για να είναι πιο άνετες για τα μάτια.

Samsung QLED Q80C, Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Ο σχεδιασμός SuperSlim της τηλεόρασης Q80C ταιριάζει άψογα στο σπίτι. Ο εντυπωσιακός, εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός της παρέχει ένα εξαιρετικά διαυγές παράθυρο για τη ψυχαγωγία των χρηστών. Ο κορυφαίος σε ποιότητα ήχος που παράγεται από την τηλεόραση ολοκληρώνει την καθηλωτική εμπειρία. Ενσωματωμένο στην Q80C, το Dolby Atmos παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου, επιτρέποντας στους θεατές να αφεθούν στις αγαπημένες τους εκπομπές με μια τρισδιάστατη κινηματογραφική ηχητική εμπειρία. Το OTS (Object Tracking Sound) Lite της Samsung, αναβαθμισμένο από την τεχνολογία Q-Symphony για να φέρνει την τηλεόραση με το soundbar σε τέλεια αρμονία, επιτρέπει στους θεατές την εμπειρία έντονης δράσης στην οθόνη, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να έχουν την απόλυτη premium 360° εμπειρία ήχου.

Όλο το αγαπημένο περιεχόμενο, σε ένα μέρος

Όλες οι τηλεοράσεις Samsung για το 2023 διαθέτουν το Samsung Smart Hub, ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήστη που συγκεντρώνει απρόσκοπτα όλα τα μέσα ψυχαγωγίας. Τα παιχνίδια τρέχουν εξαιρετικά ομαλά χάρη στην τεχνολογία Motion Xcelrator Turbo+ που ενσωματώνει η τηλεόραση Q80C. Οι χρήστες μπορούν να παίξουν σαν πραγματικοί επαγγελματίες, αφού η τεχνολογία FreeSync Premium Pro παρέχει παιχνίδια σε HDR με ομαλή ποιότητα και χαμηλή καθυστέρηση. Αυτό επιτρέπει στους gamers να έχουν εξαιρετική εμπειρία όταν παίζουν παιχνίδια HDR, βλέπουν ταινίες ή άλλο περιεχόμενο.

Samsung QLED Q80C, Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Οι χρήστες που αγαπούν τις τηλεοπτικές εκπομπές μπορούν να παρακολουθήσουν διευρυμένο περιεχόμενο. Επιπλέον, η εφαρμογή Philips Hue Sync, μια συνεργασία που φέρνει έξυπνη και καθηλωτική ρύθμιση φωτισμού και συνεργάζεται απρόσκοπτα με το περιεχόμενο της οθόνης, προσθέτει ένα νέο επίπεδο ψυχαγωγίας.

Οι προ παραγγελίες της τηλεόρασης Samsung 98″ Q80C ξεκινούν στις 10 Ιουλίου, ενώ το επίσημο λανάρισμα είναι στις 24 Ιουλίου, 2023, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.