Samsung HDR10+ Adaptive: Η εμπειρία του κινηματογράφου έρχεται στο home cinema

, Samsung HDR10+ Adaptive: Η εμπειρία του κινηματογράφου έρχεται στο home cinema

Οι τηλεοράσεις Samsung QLED 2021 θα υποστηρίζουν τη λειτουργία HDR10+ Adaptive, προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία κινηματογραφικής θέασης στο χώρο του σπιτιού, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν. Το HDR10+ Adaptive υποστηρίζει το Filmmaker Mode και προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, δίνοντας στους θεατές τη δυνατότητα να απολαύσουν μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία όταν παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα τεχνολογίας HDR10+ σε κάθε οικιακό περιβάλλον.

Αν και η προβολή περιεχόμενου HDR είναι συνήθως καλύτερη σε σκοτεινό περιβάλλον, οι συνθήκες προβολής στους οικιακούς χώρους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το φωτισμό του δωματίου, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της ημέρας ή σε δωμάτια με πλούσιο φυσικό φως. Η λειτουργία HDR10+ Adaptive υποστηρίζει τη βελτιστοποίηση κάθε σκηνής καρέ-καρέ, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του HDR10+ LLC, και πλέον μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, αναβαθμίζοντας περαιτέρω την εμπειρία HDR. Αυτή η λειτουργία αξιοποιεί τον αισθητήρα φωτός της τηλεόρασης και διασφαλίζει πως η οθόνη προβάλλει ρεαλιστικές εικόνες χωρίς απώλεια λεπτομερειών ή αντίθεσης. Ολόκληρο το περιεχόμενο της υπηρεσίας Prime Video HDR διατίθεται αυτόματα σε HDR10+.

Το HDR10+ Adaptive στις Samsung QLED TVs υποστηρίζει, επίσης, το Filmmaker Mode, μια λειτουργία βελτίωσης της εικόνας που ανέπτυξε η Samsung, ως μέλος της UHD Alliance, σε συνεργασία με παραγωγούς ταινιών, κινηματογραφικά στούντιο και κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.