Samsung Smart TV με δωρεάν υπηρεσία 3D VoD στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα προσφέρεται ευκαιρία πρόσβασης σε 3D περιεχόμενο, χωρίς πληρωμή. Η υπηρεσία 3D VOD της Samsung διαθέτει σήμερα 37 3D βίντεο, συμπεριλαμβανομένων μουσικών βίντεο κλιπ, κινουμένων σχεδίων, ντοκιμαντέρ της ΙΜΑΧ και κινηματογραφικών τρέιλερ της Dreamworks.

, Samsung Smart TV με δωρεάν υπηρεσία 3D VoD στην Ελλάδα

Στόχος της εταιρείας είναι να εμπλουτίζει διαρκώς το 3D περιεχόμενο και έως το τέλος του χρόνου να προσφέρει δωρεάν περισσότερα από 100 3D βίντεο. Το 3D περιεχόμενο φιλοξενείται σε servers της Samsung στην Ευρώπη και προς το παρών δεν έχουν ελλληνικούς υπότιτλους.

Η υπηρεσία Samsung 3D VOD λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το Μάρτιο στην Κορέα. Σήμερα διατίθεται σε περισσότερες από 17 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο pageviews.

Οι Samsung Smart TVs που υποστηρίζουν 3D περιεχόμενο είναι: D8000, D7000, D6500, D6750, D6530, D6100 και D6000.

Υπενθυμίζεται πως οι Samsung Smart TVs ενσωματώνουν την πλατφόρμα Smart Hub, που προσφέρει στους χρήστες εύκολη και άνετη πρόσβαση στα Samsung Apps, στο internet, στα site κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter ή στο Google Talk, καθώς ταυτόχρονα μπορούν να παρακολουθούν τηλεόραση. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “Search All”, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν νέο περιεχόμενο στην τηλεόραση, το διαδίκτυο, αλλά και τα αποθηκευτικά μέσα που είναι συνδεδεμένα με την τηλεόραση ή άλλες φορητές συσκευές που βρίσκονται στο οικιακό δίκτυο, ενώ με την υπηρεσία “Your Video”, μπορούν να αναζητήσουν τις ταινίες της προτίμησής τους μέσα από μία συλλογή παρεχόμενων ταινιών.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotos73

Κώστα απο ποια τιμη ξεκινάνε οι smart tv ?

GeorgeTal

Ξερω μονο οτι η D8000 εχει 2.000€ και η D7000 1.600€ για 46 ιντσες παντα.Εκανα promo και ειχα την ευκαιρια να τις ψαχουλεψω..:-)

Δημητρης

Εχω την 8000 και ειναι φανταστικη

Sotos73

Πιστεύω αξίζουν τα λεφτά τους ….

Σπυρος

Και εγω δημητρη εχω την ιδια τηλεοραση!!και συμφωνο απολυτα μαζι σου.

γιωργος

παιδια με 2000 παιρνω smartaki αυτοκηνιτο οχι τβ

Spyrosrotary

Καλες οι samsung ειδικα η D8000,αλλα πιστευω οτι απο ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι και οτι καλυτερο,χωρις ομως να λεω και παλι οτι η τηλεοραση σε θεμα εικονας να ειναι απο τις κορυφαιες!

Delas

τι smart tv και π@π@ριές με ένα απλό Logitech Revue κάνεις την τηλεόραση σου σίφουνα(εάν είναι και επίπεδη καλύτερα)

links:https://www.logitech.com/en-us/smartTV/revue
https://www.youtube.com/watch?v=U5pWazxlpC8

P.S:μην δίνετε λευτά για βλακείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.