Sony DA5700ES, Αυθεντικός ήχος, κορυφαία ποιότητα κατασκευής

Ο ενισχυτής home cinema Sony DA5700ES διαθέτει 7.2 κανάλια ήχου, τα οποία μπορούν να μετατραπούν εύκολα σε 9.2 μεταμορφώνοντας το σαλόνι σας στον ισχυρότερο ηχητικά κινηματογράφο. Επιπλέον, οι ταινίες και η μουσική που απολαμβάνετε δεν προέρχονται αποκλειστικά από δίσκους αλλά On Demand μέσω internet και μέσω Internet Radio.

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του flagship ενισχυτή A/V (audio video) της Sony, οποίος διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα της κατασκευής του, με τα υλικά να ποιοτικά και φτιαγμένα με ακρίβεια, έτσι ώστε να αποδίδει άριστη ηχητική ποιότητα.

Ανάμεσα στα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του ενισχυτή είναι το “Vocal Height Mode”. Η ενεργοποίηση του εγγυάται ότι δεν θα χαθεί ούτε… ανάσα από τους διαλόγους, τονίζοντας την αντίστοιχη ηχητική περιοχή, φέρνοντας την στην επιφάνεια των εφέ. Επιπλέον, η ηχητική σκηνή που «στήνει» ο DA5700ES μπορεί να διαθέτει και ύψος, με την προαιρετική προσθήκη δύο επιπλέον εμπρόσθιων καναλιών (Front High speakers).

Για να ρυθμίσετε τον ενισχυτή δεν χρειάζεται να είστε μηχανικός ήχου στο Hollywood. Όλη τη βρώμικη (και δύσκολη) δουλειά αναλαμβάνει το σύστημα Digital Cinema Auto Calibration EX (DCAC EX) που διαθέτει ο DA5700ES. Αυτό που έχετε εσείς να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το στερεοφωνικό μικρόφωνο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του DA5700ES στη θέση ακρόασης και το DCAC EX θα βελτιστοποιήσει τις ηχητικές παραμέτρους του ενισχυτή με βάση τις αποστάσεις (distances), τις καθυστερήσεις (delays) και τη θέση των ηχείων σας. Οι υπηρεσίες του DA5700ES επεκτείνονται ακόμη στην ακρόαση μουσικής μέσω του υπολογιστή με την ενσωμάτωση USB DAC, ο οποίος αναπαράγει τη μουσική συλλογή που βρίσκεται στο PC σας με τον καλύτερο τρόπο.

, Sony DA5700ES, Αυθεντικός ήχος, κορυφαία ποιότητα κατασκευής

, Sony DA5700ES, Αυθεντικός ήχος, κορυφαία ποιότητα κατασκευής

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Sony

Sony: Κιτ κάμερας βοηθά χρήστες με χαμηλή όραση να απολαμβάνουν κάθε φωτογραφία

Η Sony συνεργάζεται με την ιαπωνική εταιρεία QD Laser για να κυκλοφορήσει το κιτ κάμερας προβολής Retina HX99 RNV, μια συμπαγή κάμερα με πρόσθετο περίβλημα λέιζερ αμφιβληστροειδούς.

Games PlayStation 5 Sony

Κατακόρυφη άνοδος πωλήσεων για το PlayStation 5 τον Φεβρουάριο

Η κίνηση της Sony να βελτιώσει το στοκ της όσων αφορά το PlayStation 5 έφερε θετικά αποτελέσματα και πιο συγκεκριμένα οδήγησε στην κατακόρυφη άνοδο των πωλήσεων της κονσόλας κατά τον Φεβρουάριο.

Games Sony Xbox

Η Sony ίσως αποκαλύψει πόσο πληρώνει για να κρατήσει τα παιχνίδια εκτός Xbox Game Pass

Η Sony μπορεί να αναγκαστεί να αναφέρει λεπτομερώς τις προσφορές της για το ποσό που πληρώνει για τα «δικαιώματα αποκλεισμού» ώστε να κρατήσει τα παιχνίδια μακριά από το Xbox Game Pass.

Games PlayStation 3 Sony

PlayStation 3: Ενημέρωση λογισμικού 16 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Παρά το γεγονός ότι δεν πωλείται στα καταστήματα από το 2017 και έχει ήδη δύο διαδόχους, το PlayStation 3 κυκλοφορεί μία ενημέρωση λογισμικού που είναι διαθέσιμη για λήψη.