Sony Design, Milano Salone del Mobile 2010

Η ημέρα των εγκαινίων του Milano Salone del Mobile 2010 σηματοδοτεί την πρώτη αποκλειστική έκθεση, όπου το φουτουριστικό design Sony συναντά την τεχνολογία αιχμής. Η έκθεση, με τον τίτλο Contemplating Monolithic Design, διερευνά το σχεδιαστικό concept του Monolithic Design, την ουσία της νέας σειράς προϊόντων Home Entertainment της Sony για το 2010: μια αληθινή καινοτομία στο lifestyle και την εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

, Sony Design, Milano Salone del Mobile 2010

Το εντυπωσιακό Monolithic Design σηματοδοτεί ένα πρωτοποριακό όραμα, τόσο για το σχεδιαστικό concept της Sony, όσο και για την εμπειρία που προσφέρει στο χρήστη. Εμπνευσμένο από τη minimal αισθητική, το Monolithic design αποκτά δυναμική παρουσία του στο σαλόνι σας, καθώς γίνεται όχι μόνο αναπόσπαστο κομμάτι της εσωτερικής διακόσμησης του χώρου σας, αλλά κι ένα λειτουργικό στοιχείο της οικιακής ψυχαγωγίας. Με τις δυνατότητες διασύνδεσης που διαθέτουν και με τη μινιμαλιστική τους σχεδίαση, τα μοντέλα της σειράς τηλεοράσεων ‘Monolithic’ προσφέρουν μια καινοτομία στο lifestyle, επαναπροσδιορίζοντας το σαλόνι σας ως το κέντρο της οικιακής ψυχαγωγίας. Παρότι σήμερα συχνά η πρόσβαση στο ψηφιακό περιεχόμενο γίνεται ατομικά, μέσω έξυπνων κινητών τηλεφώνων ή laptop, η λειτουργικότητα αυτής της νέας σειράς τηλεοράσεων μπορεί να καθιερώσει την τηλεόραση ως την πύλη μέσω της οποίας θα μπορεί ο χρήστης να συγκεντρώσει και να διαχειριστεί υψηλής ποιότητας ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κανείς να απολαύσει ταυτόχρονα online περιεχόμενο μαζί με ψηφιακή τηλεόραση.

Στα μοντέλα της νέας σειράς τηλεοράσεων, ευκολίες όπως συνδεσιμότητα Wi-Fi και χρήση της πλατφόρμας BRAVIA Internet Video της Sony, δίνουν πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες, ανοίγοντας έναν εντυπωσιακό καινούριο κόσμο δυνατοτήτων ψυχαγωγίας, τις οποίες οι σημερινές τηλεοράσεις δεν μπορούν να προσφέρουν. Σε συνδυασμό με το νέο περιβάλλον επικοινωνίας χρήστη (interface) των μοντέλων Monolith, οι λειτουργίες της Sony γίνονται πιο γρήγορες και απλές, όπως και η πρόσβαση σε επιπλέον, premium περιεχόμενο.

, Sony Design, Milano Salone del Mobile 2010

Η οικιακή ψυχαγωγία περνά πλέον σε μια καινούργια διάσταση με την παρουσίαση του Full HD 3D, ενώ από αυτό το καλοκαίρι μια προχωρημένη τεχνολογία εικόνας 3D θα είναι διαθέσιμη και για το σπίτι σας. Φορώντας υψηλής τεχνολογίας ειδικά γυαλιά Active Shutter θα μπορέσετε να μεταφερθείτε σε έναν εκπληκτικό κόσμο δράσης Full HD 3D, τον οποίο πρέπει να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια για να πιστέψετε! Η Sony, πιστή στο μότο της ‘From the lens to the living-room’, εμπλέκεται ενεργά σε κάθε στάδιο της εξέλιξης του 3D και με περηφάνια παρουσιάζει το δικό της ψηφιακό κόσμο, το ‘3D World created by Sony’, ο οποίος περιλαμβάνει όλη την εμπειρία της σε επαγγελματικές λύσεις, στις ηλεκτρονικές καταναλωτικές συσκευές και τη δημιουργία ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών. Πρόκειται για μια ακόμη προηγμένη τεχνολογία από τη Sony, με την οποία μπορείτε να απολαύσετε βελτιωμένη και ανώτερης ποιότητας ψυχαγωγία, κατ’ ευθείαν στο σαλόνι σας.

Προσφέροντας σήμερα φουτουριστικό design και τεχνολογία αιχμής, η Sony σας δίνει πρόσβαση σε έναν online κόσμο περιεχομένου media και νέες εμπειρίες 3D σε Full HD, σε συνδυασμό με το μοναδικό σχεδιαστικό concept Monolithic Design. Από τις 14 έως και τις 19 Απριλίου, στην έκθεση ‘Contemplating Monolithic Design’ της Sony στο Milano Salone del Mobile 2010, θα παρουσιαστεί ο τρόπος που αυτό το νέο όραμα του design ενέπνευσε στη συνέχεια ακόμη πιο πρωτοποριακές σχεδιαστικές ιδέες, εξερευνώντας τη σύγκλιση τεχνολογίας και οικιακής αρχιτεκτονικής.

Sony Design
Το πρώτο Sony Design Centre ιδρύθηκε στο Τόκιο το 1961 και από τότε οι σχεδιαστές της Sony προσπαθούν να δημιουργήσουν καινοτόμα προϊόντα με την φιλοσοφία «κατασκευάζουμε υψηλής απόδοσης, εύκολα στη χρήση και καλαίσθητα προϊόντα με τον χαρακτηριστικό ‘αέρα’ της Sony». Με το πέρασμα των ετών και σε ευθυγράμμιση με την συνολική εταιρική στρατηγική της Sony, το τμήμα design αναπτύχθηκε διεθνώς και σήμερα, σχεδιαστές από διάφορες χώρες και με διαφορετικό υπόβαθρο έχουν ενεργό ρόλο στη Sony Design από περιοχές όπως οι ΗΠΑ, το ΗΒ. Η Σιγκαπούρη και η Κίνα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
argiris

τιμη και ποτε βγαινουν οι 3d thleoraseis ξερουμε?

Κώστας Βλαχάκης

Τις πρώτες LG και Samsung τις έχει φέρει ο Κοτσώβολος κάπου στα 2000 ευρώ.

Nikkos K

Ήδη τρέχει διαφήμιση της αλυσίδας με 3D LED Sasmung σε 48 δόσεις x37 Euro (περίπου 1800 Euro).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.