Sony | Όλα τα νέα DVD εγγραφής με σκληρό δίσκο

Sony RDR- HX980Τα νέα HDD recorder της Sony με την υπέροχη σχεδίαση, σας παρέχουν τη δυνατότητα με τον απλούστερο δυνατό τρόπο να αλλάξετε την ώρα που παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές, καθώς και να διακόπτετε τις ζωντανές μεταδόσεις και να απολαμβάνετε τα playback. Ευφυή όσον αφορά την ευκολία χρήσης τους, αποτελούν τον πιο σίγουρο τρόπο για να διασφαλίσετε το ότι δεν πρόκειται να χάσετε την αγαπημένη σας εκπομπή ποτέ ξανά.

Ακόμη, η μεγάλη χωρητικότητα του σκληρού δίσκου σας επιτρέπει να διαχειριστείτε με άνεση μεγάλες συλλογές ψηφιακών αρχείων. Εκτός από τις εκπομπές της τηλεόρασης μπορείτε να αποθηκεύσετε ψηφιακές φωτογραφίες, λήψεις από την βιντεοκάμερά σας, ακόμη και αρχεία ΜΡ3 ή ολόκληρα μουσικά CD. Η νέα σειρά HDD DVD recorder προσφέρεται σε μια μεγάλη γκάμα χωρητικότητας δίσκων, με αναλογικό τηλεοπτικό δέκτη ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Από το 2008 είναι δυνατή και η σύνδεση όλων των μοντέλων με βιντεοκάμερα HDD, επιτρέποντας την απευθείας ψηφιακή μετεγγραφή από οποιαδήποτε βιντεοκάμερα συμβατικής ευκρίνειας (Standard Definition) Handycam Hard Disk Drive της Sony. Κατά τη μεταφορά αρχείων μέσω της θύρας USB δεν υπάρχει απώλεια ποιότητας. Με την επιλογή Whole κατά τη μετεγγραφή, οτιδήποτε είναι αποθηκευμένο στον σκληρό δίσκο της βιντεοκάμερας μεταφέρεται στο HDD DVD recorder.

Η φετινή καινοτομία X-Pict Story είναι μια εντυπωσιακή αλλά εύκολη στον χειρισμό της λειτουργία για τη δημιουργία των δικών σας slideshow. Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, τα slideshow μπορούν να δημιουργηθούν σε λίγα λεπτά από εικόνες, οι οποίες είναι αποθηκευμένες στον σκληρό δίσκο του HDD DVD recorder. Η δυνατότητα επιλογής εφέ μετάβασης κατά τη διαδοχή των εικόνων, προσθέτει επιπλέον ζωντάνια στα slideshow ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με τις προσωπικές σας προτιμήσεις για την υπόκρουση από τα μουσικά αρχεία που έχετε αποθηκεύσει στον σκληρό δίσκο. Το αποτέλεσμα μπορεί να προβληθεί απ’ ευθείας στην τηλεόρασή σας ή να εγγραφεί σε ένα DVD για φύλαξη ή διανομή.

Μπορείτε, επίσης, να αναπαράγετε σε στυλ jukebox από την τηλεόρασή σας μουσική που έχετε αντιγράψει στον σκληρό δίσκο από μουσικά CD ή από αποθηκευτικά μέσα από την θύρα USB.
Η ποιότητα εγγραφής της εικόνας είναι εκπληκτική. Η λειτουργία εγγραφής HQ+, η οποία χρησιμοποιεί υψηλό bit-rate, μειώνει τον ψηφιακό θόρυβο της εικόνας στην οθόνη και βελτιώνει την αναπαραγωγή των κινούμενων εικόνων.

Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση κατά θέαση, η λειτουργία BRAVIA Sync απλοποιεί τον έλεγχο όλου του συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας με το πάτημα ενός κουμπιού. Εάν έχετε συνδέσει το Hard Disk Drive DVD recorder μέσω της θύρας HDMI στην τηλεόρασή σας της σειράς BRAVIA, μπορείτε να το χειρίζεστε απευθείας από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, μαζί με άλλες συμβατές συσκευές της Sony, όπως τα Blu-ray players.

Sony RDR-HX680
Χωρητικότητα HDD: 120GB
Μέγιστος χρόνος εγγραφής: 455 ώρες
Χρόνος εγγραφής σε λειτουργία HQ+ high bit-rate: 17 ώρες

Sony RDR-HX780
Χωρητικότητα HDD: 160GB
Μέγιστος χρόνος εγγραφής: 455 ώρες
Χρόνος εγγραφής σε λειτουργία HQ+ high bit-rate: 23 ώρες

Sony RDR-HX980
Χωρητικότητα HDD: 250GB
Μέγιστος χρόνος εγγραφής: 710 ώρες
Χρόνος εγγραφής σε λειτουργία HQ+ high bit-rate: 36 ώρες

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΔΗΣ

Θέλω να μάθω τιμές απο τα σχετικά προϊοντα (dvd players) με σκληρό εσωτερικό δίσκο .ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema MediaTek smart TV

O MediaTek MT9638 είναι ένας επεξεργαστής για smart TVs

Ο MediaTek MT9638 έρχεται να δώσει λύσεις στη smart TV στο σαλόνι μας και αλλού.

Home Cinema Android TV

Η εφαρμογή Google TV θα αποκτήσει λειτουργία Remote Control

Η λειτουργία Remote Control θα επιτρέπει τον έλεγχο μίας Android τηλεόρασης από smartphone.

Home Cinema Samsung

H Samsung παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων για το 2021

Από τις MICRO LED και τις Neo QLED μέχρι τα monitors και τις οθόνες lifestyle, η Samsung επαναπροσδιορίζει το ρόλο της τηλεόρασης στο χώρο του σπιτιού με δυνατότητες που απαντούν σα ενδιαφέροντα των καταναλωτών.

Home Cinema COSMOTE TV Android TV

Νέα COSMOTE TV: 1 χρόνος λειτουργίας για την ελληνική streaming υπηρεσία

Με νέο Android TV αποκωδικοποιητή με λειτουργικό σύστημα Android TV 10, βελτιωμένα χαρακτηριστικά & δυνατότητες εμπλουτίζεται η Νέα COSMOTE TV το 2021.