Sony | Όλα τα νέα DVD εγγραφής με σκληρό δίσκο

Sony RDR- HX980Τα νέα HDD recorder της Sony με την υπέροχη σχεδίαση, σας παρέχουν τη δυνατότητα με τον απλούστερο δυνατό τρόπο να αλλάξετε την ώρα που παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές, καθώς και να διακόπτετε τις ζωντανές μεταδόσεις και να απολαμβάνετε τα playback. Ευφυή όσον αφορά την ευκολία χρήσης τους, αποτελούν τον πιο σίγουρο τρόπο για να διασφαλίσετε το ότι δεν πρόκειται να χάσετε την αγαπημένη σας εκπομπή ποτέ ξανά.

Ακόμη, η μεγάλη χωρητικότητα του σκληρού δίσκου σας επιτρέπει να διαχειριστείτε με άνεση μεγάλες συλλογές ψηφιακών αρχείων. Εκτός από τις εκπομπές της τηλεόρασης μπορείτε να αποθηκεύσετε ψηφιακές φωτογραφίες, λήψεις από την βιντεοκάμερά σας, ακόμη και αρχεία ΜΡ3 ή ολόκληρα μουσικά CD. Η νέα σειρά HDD DVD recorder προσφέρεται σε μια μεγάλη γκάμα χωρητικότητας δίσκων, με αναλογικό τηλεοπτικό δέκτη ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Από το 2008 είναι δυνατή και η σύνδεση όλων των μοντέλων με βιντεοκάμερα HDD, επιτρέποντας την απευθείας ψηφιακή μετεγγραφή από οποιαδήποτε βιντεοκάμερα συμβατικής ευκρίνειας (Standard Definition) Handycam Hard Disk Drive της Sony. Κατά τη μεταφορά αρχείων μέσω της θύρας USB δεν υπάρχει απώλεια ποιότητας. Με την επιλογή Whole κατά τη μετεγγραφή, οτιδήποτε είναι αποθηκευμένο στον σκληρό δίσκο της βιντεοκάμερας μεταφέρεται στο HDD DVD recorder.

Η φετινή καινοτομία X-Pict Story είναι μια εντυπωσιακή αλλά εύκολη στον χειρισμό της λειτουργία για τη δημιουργία των δικών σας slideshow. Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, τα slideshow μπορούν να δημιουργηθούν σε λίγα λεπτά από εικόνες, οι οποίες είναι αποθηκευμένες στον σκληρό δίσκο του HDD DVD recorder. Η δυνατότητα επιλογής εφέ μετάβασης κατά τη διαδοχή των εικόνων, προσθέτει επιπλέον ζωντάνια στα slideshow ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με τις προσωπικές σας προτιμήσεις για την υπόκρουση από τα μουσικά αρχεία που έχετε αποθηκεύσει στον σκληρό δίσκο. Το αποτέλεσμα μπορεί να προβληθεί απ’ ευθείας στην τηλεόρασή σας ή να εγγραφεί σε ένα DVD για φύλαξη ή διανομή.

Μπορείτε, επίσης, να αναπαράγετε σε στυλ jukebox από την τηλεόρασή σας μουσική που έχετε αντιγράψει στον σκληρό δίσκο από μουσικά CD ή από αποθηκευτικά μέσα από την θύρα USB.
Η ποιότητα εγγραφής της εικόνας είναι εκπληκτική. Η λειτουργία εγγραφής HQ+, η οποία χρησιμοποιεί υψηλό bit-rate, μειώνει τον ψηφιακό θόρυβο της εικόνας στην οθόνη και βελτιώνει την αναπαραγωγή των κινούμενων εικόνων.

Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση κατά θέαση, η λειτουργία BRAVIA Sync απλοποιεί τον έλεγχο όλου του συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας με το πάτημα ενός κουμπιού. Εάν έχετε συνδέσει το Hard Disk Drive DVD recorder μέσω της θύρας HDMI στην τηλεόρασή σας της σειράς BRAVIA, μπορείτε να το χειρίζεστε απευθείας από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, μαζί με άλλες συμβατές συσκευές της Sony, όπως τα Blu-ray players.

Sony RDR-HX680
Χωρητικότητα HDD: 120GB
Μέγιστος χρόνος εγγραφής: 455 ώρες
Χρόνος εγγραφής σε λειτουργία HQ+ high bit-rate: 17 ώρες

Sony RDR-HX780
Χωρητικότητα HDD: 160GB
Μέγιστος χρόνος εγγραφής: 455 ώρες
Χρόνος εγγραφής σε λειτουργία HQ+ high bit-rate: 23 ώρες

Sony RDR-HX980
Χωρητικότητα HDD: 250GB
Μέγιστος χρόνος εγγραφής: 710 ώρες
Χρόνος εγγραφής σε λειτουργία HQ+ high bit-rate: 36 ώρες

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΔΗΣ

Θέλω να μάθω τιμές απο τα σχετικά προϊοντα (dvd players) με σκληρό εσωτερικό δίσκο .ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Απολαύστε τα αγαπημένα σας αθλήματα όπως ποτέ ξανά με τις LG τηλεοράσεις

Για τους λάτρεις των σπορ, η LG προσφέρει μια ποικιλία τηλεοράσεων που μπορούν να αποτυπώσουν όλη τη δράση με απόλυτη ευκρίνεια.

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema LG

Αποκτήστε δώρα με την αγορά τηλεοράσεων LG OLED και Nanocell

Aπό τις 7 έως και τις 30 Ιουνίου 2021, με κάθε αγορά μιας LG τηλεόρασης μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τα νέα ασύρματα ακουστικά LG Tone Free FN7 και άλλα μοναδικά δώρα.

Home Cinema Smart Home

Το Smart Home της Legrand είναι … “έξυπνο” από κάθε πλευρά

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της αλλά και τις πρωτοποριακές καινοτομίες που διαθέτει, η LeGrand ταυτίζει το όνομα της με το Έξυπνο σπίτι και γίνεται συνώνυμη της νέας γενιάς Smart προϊόντων στην κατοικία.