Τηλεοράσεις TCL 2022

TCL Τηλεοράσεις 2022, Τηλεοράσεις TCL 2022

Η TCL, ένας από τους κυρίαρχους παίκτες στην παγκόσμια βιομηχανία Tηλεοράσεων και κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, παρουσίασε τις νέες τηλεοράσεις C Series Mini LED και QLED που διατίθενται από την άνοιξη στην Ευρώπη.

Η TCL εφαρμόζει προηγμένες τεχνολογίες οθόνης στην τελευταία γενιά των μοντέλων mini LED QLED TV για να προσφέρει την καλύτερη και καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας σε μεγάλα μεγέθη οθόνης. Ανεβάζοντας τον πήχη της καθηλωτικής ηχητικής εμπειρίας, η TCL αποκαλύπτει επίσης μια νέα σειρά από soundbars, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης γενιάς της ιδιόκτητης βραβευμένης τεχνολογίας RAY•DANZ.

Γνωρίστε την νέα TCL C Σειρά

Το 2022, οδηγούμενη από το νέο slogan Inspire Greatness, η TCL εργάστηκε σε νέες έξυπνες τηλεοράσεις Mini LED και QLED για να προσφέρει συνδεδεμένη ψυχαγωγία μέσω της προηγμένης τεχνολογίας οθόνης. Το 2022, η TCL προσθέτει 4 νέα μοντέλα στη σειρά C Series για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων των καταναλωτών – TCL Mini LED 4K TV C93 Series και C83 Series, TCL QLED 4K TV C73 Series και C63.

TCL Τηλεοράσεις 2022, Τηλεοράσεις TCL 2022

Τα καλύτερα της τεχνολογίας Mini LED και QLED της TCL

Aπό το 2018, η TCL έχει επικεντρωθεί στην ανάπτυξη τεχνολογίας Mini LED και έχει γίνει ένας πραγματικός πρωτοπόρος και ηγέτης στη βιομηχανία των Mini LED τηλεοράσεων. Φέτος, και πάλι, με τη φιλοδοξία να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στον τομέα της τηλεόρασης Mini LED, η TCL έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στην τεχνολογία TCL Mini LED και τα ολοκαίνουργια μοντέλα C93 Series και C83 Series Mini LED που προσφέρουν τώρα μια ακόμα καλύτερη οπτική εμπειρία στους χρήστες με υψηλή και ακριβή αντίθεση, υψηλή φωτεινότητα, και καλύτερη ομοιομορφία.

Μια βελτιστοποιημένη και ομαλότερη εμπειρία για τους λάτρεις των παιχνιδιών
Η TCL είναι ένας πολύ ενεργός παίκτης στον τομέα των παιχνιδιών, παρέχοντας στους gamers οθόνες υψηλής ποιότητας και ατελείωτες επιλογές παιχνιδιού για να βελτιώσουν την gaming εμπειρία τους. Το 2022, η TCL προχωρά ένα βήμα παραπέρα με τη νέα σειρά C εφαρμόζοντας ρυθμό ανανέωσης 144Hz , παρέχοντας ταχύτερη απόκριση, πιο ευκρινείς εικόνες και ομαλότερο gameplay.

Οι τηλεοράσεις της σειράς TCL C με VRR με ρυθμό ανανέωσης 144Hz μπορούν να υποστηρίξουν παιχνίδια μεγαλύτερου και υψηλότερου ρυθμού καρέ χωρίς διάσπαση οθόνης: οι δυναμικοί ρυθμοί ανανέωσης μπορούν να προσαρμοστούν στο περιεχόμενο για να παράγουν ομαλότερο και απρόσκοπτο παιχνίδι όπως επιθυμούν οι δημιουργοί βιντεοπαιχνιδιών.

Για τους gamers, μια τηλεόραση που ανταποκρίνεται είναι εξίσου σημαντική με αυτή με μια καλή εικόνα. Στη σειρά TCL C63, χάρη στα HDMI 2.1 και ALLM, οι gamers θα βιώσουν αυτόματα τη χαμηλότερη καθυστέρηση και τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας για παιχνίδια.

Οι σοβαροί gamers θα απολαύσουν το Game Master Pro στις σειρές TCL C93, C83 και C73 που προσφέρουν αυτόματα πρόσθετες λειτουργίες παιχνιδιού, με την ομαλότερη δράση, τη χαμηλότερη καθυστέρηση και τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας για παιχνίδια με HDMI 2.1, ALLM, VRR 144Hz και VRR 120Hz, μια Game Bar και FreeSync Premium.

Μια κινηματογραφική ηχητική εμπειρία στο σπίτι με ήχο ONKYO και Dolby Atmos

Οι τηλεοράσεις της σειράς TCL C διαθέτουν ήχο ONKYO με Dolby Atmos. Ειδικά σχεδιασμένα για ευκρίνεια και ακρίβεια ήχου, τα ηχεία ONKYO επιτρέπουν μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ήχου Dolby Atmos στο σπίτι: είτε πρόκειται για οικείο διάλογο είτε για σύνθετο τοπίο ήχου, κάθε λεπτομέρεια ζωντανεύει σε πλούσια ευκρίνεια και βάθος, για έναν κρυστάλλινο ήχο.

Η σειρά TCL C93 διαθέτει το υψηλής ποιότητας σύστημα ήχου ONKYO 2.1.2 με ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία ONKYO ευθείας κατεύθυνσης, ειδικό ηχείο μπάσου και δύο κάθετα ηχεία άνω κατεύθυνσης για να απολαύσετε την κατακόρυφη λειτουργία του ήχου Atmos.

Από την άλλη, η σειρά TCL C83 διαθέτει μια καθηλωτική λύση ήχου ONKYO 2.1 με ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία ONKYO. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει επίσης ένα ειδικό ηχείο μπάσων που βρίσκεται στο πίσω μέρος της τηλεόρασης για να προσφέρει έναν ήχο ποιότητας κινηματογράφου που μεταφέρει την κινηματογραφική εμπειρία στην επόμενη διάσταση.

TCL Τηλεοράσεις 2022, Τηλεοράσεις TCL 2022

Ατελείωτη ψυχαγωγία με Google TV

Η πλήρης νέα σειρά τηλεοράσεων C Series της TCL είναι τώρα Google TV, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν εύκολα το αγαπημένο τους περιεχόμενο (ταινίες, εκπομπές, τηλεοπτικά επεισόδια κ.λπ.) όλα σε ένα μέρος, καθώς και τις τελευταίες έξυπνες λειτουργίες που αναπτύχθηκαν από την TCL. Με το Google TV και το Google Assistant ενσωματωμένο στις νέες τηλεοράσεις της σειράς C, η TCL ανοίγει τώρα σε όλους τους χρήστες την πρόσβαση σε ατελείωτες δυνατότητες ψυχαγωγίας με το πιο προηγμένο σύστημα Smart TV και προσφέρει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση στο αγαπημένο τους περιεχόμενο χάρη στον ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο hands-free.

Εκπληκτικές εικόνες σε μεγάλες τηλεοράσεις

Χάρη στις δυνατότητες καινοτομίας και παραγωγής της TCL, όλες οι σειρές TCL C και P περιλαμβάνουν τώρα ένα μοντέλο 75 ιντσών. Για να ενισχύσει περαιτέρω την καθηλωτική εμπειρία θέασης, η TCL λανσάρει επίσης δύο τηλεοράσεις 85 ιντσών (σειρά C73 και σειρά P73) καθώς και ένα extra-large μοντέλο 98 ιντσών για τη σειρά C73. Φέτος, η σειρά C της TCL θα είναι το επίκεντρο της οικιακής ψυχαγωγίας, με εξαιρετική ανάλυση HDR 4K.

Ένας premium και κομψός σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο

Η TCL πάντα ανέβαζε τον πήχη στην αισθητική του σχεδιασμού τηλεοράσεων. Η πολυτελής αίσθηση της νέας σειράς TCL C δείχνει ένα κομψό αλλά και λειτουργικό bezeless σχέδιο που έρχεται με μια ταιριαστή μεταλλική βάση. Χωρίς πλαίσιο στο μπροστινό μέρος, αυτά τα ολοκαίνουργια μοντέλα προσφέρουν μια μεγαλύτερη εικόνα.

Το καθένα έχει τις ιδιαιτερότητές του για να ανταποκριθεί σε όλες τις προσδοκίες του καταναλωτή. Η σειρά C63 διαθέτει ρυθμιζόμενη βάση διπλής θέσης , επιτρέποντας την τοποθέτηση soundbar ή την τοποθέτηση αυτής της μεγάλης τηλεόρασης σε οποιαδήποτε επιφάνεια στο σπίτι. Οι σειρές C73, C83 και C93 διαθέτουν κομψή μεταλλική κεντρική βάση για εύκολη τοποθέτηση. Και ο ultra-slim σχεδιασμός των νέων νικητών Red Dot Design Award C83 και C93 Series τα καθιστά ένα κομψό κι ανθεκτικό κομμάτι που θα ταιριάξει σε οποιοδήποτε χώρο.

Νέα σειρά TCL P

Για να παρέχει μια πλήρη τηλεοπτική σειρά με προηγμένη τεχνολογία, η TCL λανσάρει επίσης τη νέα σειρά P με τηλεοράσεις 4K HDR με Google TV: τη σειρά TCL P73 και τη σειρά P63. εύκολη χρήση.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews TCL Android smartphones Hands-on

Review: Δοκιμάζουμε τα νέα TCL 30, TCL 30+ και TCL 30SE

Δοκιμάζουμε τα νέα smartphones TCL 30, TCL 30+ και TCL 30SE, όλα δίκαρτα 4G με τριπλή κάμερα 50 Megapixel, Android 12 με TCL UI 4.0 και επεξεργαστή MediaTek.

Smartphones MWC 2022 TCL

TCL: Παρουσιάζει μοναδικά foldables στο MWC 2022

Εκτός από τα νέα smartphone και tablet, η TCL παρουσίασε και μερικά μοναδικά νέα foldables στο MWC 2022.

Smartphones MWC 2022 TCL Android smartphones

TCL 30 series: Με πέντε νέα Smartphones στο MWC 2022

Η TCL ανακοίνωσε πέντε νέα smartphones στη σειρά TCL 30 στο MWC 2022, τα TCL 30 5G, TCL 30+, TCL 30, TCL 30 SE και TCL 30 E.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 205: Με AI κάμερα και τη δύναμη του Android 11 Go

Το TCL 205 αποτελεί την απόδειξη πως ένα smartphone μπορεί να διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες που εντείνουν τον ανταγωνισμό.