Xiaomi Mi TV Q1 75″: Premium QLED τηλεόραση για ζωντανή, υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία

, Xiaomi Mi TV Q1 75″: Premium QLED τηλεόραση για ζωντανή, υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία

Η Xiaomi ανακοίνωσε τη διάθεση της Mi TV Q1 75″ τεχνολογίας quantum dot με λειτουργικό σύστημα Android TV 10 και μια βελτιωμένη εμπειρία έξυπνης τηλεόρασης.

Η Xiaomi Mi TV Q1 75″ είναι ένα βήμα μπροστά χάρη στην 4K QLED οθόνη της που φιλοξενεί 100% φάσμα χρωμάτων NTSC με 1.07 δισεκατομμύρια παραλλαγές χρώματος και 1.024 διαφορετικές αποχρώσεις. Εξοπλισμένη με 192 ζώνες δυναμικής τοπικής εξασθένισης πλήρους συστοιχίας, η Mi TV Q1 75″ διατηρεί ασυναγώνιστη αντίθεση εικόνας – επιτυγχάνοντας αναλογία αστρικής αντίθεσης 10.000: 1. Με υποστήριξη για Dolby Vision®️ και HDR10 +, προσφέρει εκτεταμένη δυναμική εμβέλεια και ζωντανά χρώματα για την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Η Mi TV Q1 750″ προσφέρει επίσης εντυπωσιακά υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Σε συνδυασμό με θύρες HDMI 2.1 και Auto Low Latency Mode (ALLM), είναι μια ιδανική 4Κ τηλεόραση για gamers και streamers.

Επιπλέον οι ηχητικές της προδιαγραφές είναι εξίσου αξιοσημείωτες, με κινηματογραφικό ήχο από το στερεοφωνικό σύστημα ηχείων 30W που χρησιμοποιεί – έξι ηχεία, δύο tweeter και τέσσερα γούφερ, για κρυστάλλινο ήχο. Η Mi TV Q1 75″ υποστηρίζει επίσης Dolby Audio και DTS-HD για εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Εξοπλισμένη με το τελευταίο Android TV 10, η νέα τηλεόραση της Xiaomi είναι ο ιδανικός σύντροφος ψυχαγωγίας στο σπίτι. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και πάνω από 5.000 εφαρμογές στο Google Play Store.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Haris Kyz

Στον τριτο χρονο η Oled εχει αρχισει και καιει led στο σημα της Nikelodeon και σε μερικα αλλα σημεια ασχετα απο το σημα του καναλιου. Η δεν την εχεις πολυ ωρα ανοιχτη η περιμενεις μερικα χρονια για να βελτιωθει η παραγωγη της. Το ιδιο προβλημα εχουν επισημανει και αλλοι κατοχοι τηλεορασεων 55 ιντσων lg oled

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, μάλλον μπερδέυτηκες. Η Xiaomi δεν ειναι OLED, είναι QLED. Επίσης θα εκτιμούσα αν σχολίαζες με δικά σου λόγια και δεν κάνεις copy paste κειμενα άλλων.

Ευθύμιος

3 χρόνια με oled LG 55C8PLA, gamer, πολύ FPS, κι δεν έχω ούτε ένα πρόβλημα, τουλάχιστον 6-7 ώρες τη μέρα ανοιχτή είτε για gaming είτε για ταινίες, εκπομπές κλπ. Όποιος πάει σε oled, δεν έχει γυρισμό. Σπάνιες οι πραγματικές περιπτώσεις burn-in.

Bokushi

Θα έχει υποστηρίξει για ps5 Xbox series X γιατί δεν βλέπω VRR ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.