Η εναλλακτική λύση στα ασύρματα ηχεία!

Ξεχάστε τα καλώδια στο πάτωμα που κάνουν τη ζωή εσάς και του έτερου ήμισυ, δύσκολη . Αν “πιάνουν” τα χέρια σας μπορείτε να εγκαταστήσετε ηχεία στον τοίχο ή στο ταβάνι και να χαρείτε ευχάριστο “ασύρματο” ήχο. Τα ηχεία αυτά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα τοίχου (InWall) και τα οροφής (InCeling) η διαφορά τους είναι στο σχήμα, τα τοίχου είναι τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα ενώ τα οροφής στρογγυλά.

Είναι όμως μόνο θέμα αισθητικής και μπορούν να τοποθετηθούν και οι δύο κατηγορίες όπου θέλετε. Στους επαγγελματικούς χώρους μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καφετέριες, ρεστοράν, καταστήματα αλλά και γραφεία σαν ηχεία ενημέρωσης και αναγγελιών.

Στο σπίτι μας, μπορούν να βρουν εφαρμογή για παράδειγμα σε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου και στην περίπτωση των surround ηχείων. Η τοποθέτησή τους σε ήδη χτισμένο σπίτι χωρίς προηγούμενη πρόβλεψη καθιστάτε δύσκολη μιας και απαιτείτε το γκρέμισμα τοίχου. Μπορείτε βέβαια να κατασκευάσετε τοίχους από γυψοσανίδα και να τοποθετηθούν εκεί. Σε επαγγελματικούς χώρους συνήθως οι τοίχοι είναι από γυψοσανίδα ενώ τις περισσότερες φορές γίνεται πρόβλεψη κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του χώρου. Η εγκατάσταση των ηχείων δεν είναι δύσκολη και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία σέγα για να κόψετε τον τοίχο και ένα τρυπάνι. Τα πλαίσια στήριξης καθώς και οι γρίλιες έχει προβλεφθεί και σε όλες τις περιπτώσεις μπορούν να βαφτούν στο χρώμα που επιθυμείτε.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

How to WhatsApp

Πώς να στείλετε φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση μέσω του WhatsApp

Το WhatsApp είναι ένας από τους δημοφιλέστερους instant messengers, που μας δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε και διαφόρων ειδών αρχεία μεταξύ μας, φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα, gif εικόνες και άλλα.

How to Microsoft Windows 8 Windows 8.1

Windows 8.1, Μικρά χρήσιμα κόλπα που μας λύνουν τα χέρια

Τα Windows 8 είναι εδώ, μας κάνουν να αντιμετωπίζουμε τα Windows με ματιά διαφορετική από του παρελθόντος, και η αναβάθμιση στην έκδοση 8.1 φέρνει μαζί και κάποια κόλπα τα οποία μας λύνουν τα χέρια και μας βοηθούν στο να κερδίσουμε χρόνο.

How to iPhone TechblogTV

techblogTV | Ενεργοποιήστε το iPhone 3G με δύο απλά βήματα

Καλορίζικο το νέο σας iPhone 3G. Είστε από τους πρώτους που το πήρατε στα χέρια σας και ανυπομονείτε να παίξετε μαζί του. Από το κουτί του, το iPhone 3G είναι “κλειδωμένο” και χρειάζεται ενεργοποίηση. Η διαδικασία της ενεργοποίησης είναι πολύ απλή και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι έναν υπολογιστή με σύνδεση στο ίντερνετ. Σε […]

How to How

“Μαγειρεύοντας” τα Beat

Οι στιγμές που ζει ένας Dj όταν το κοινό ανταποκρίνεται χορεύοντας και διασκεδάζοντας, δεν αλλάζονται με τίποτα. Η συγκίνηση χτυπάει κόκκινο και η αδρεναλίνη ξεχειλίζει. Η επιλογή της κατάλληλης μουσικής για την κάθε περίπτωση είναι βασικό χαρακτηριστικό ενός δυναμικού και αξέχαστου set, όπως και ο καλός εξοπλισμός. Όμως δεν κάνουν τα ράσα, τον παπά! Ούτε […]