Η εναλλακτική λύση στα ασύρματα ηχεία!

0

Ξεχάστε τα καλώδια στο πάτωμα που κάνουν τη ζωή εσάς και του έτερου ήμισυ, δύσκολη . Αν “πιάνουν” τα χέρια σας μπορείτε να εγκαταστήσετε ηχεία στον τοίχο ή στο ταβάνι και να χαρείτε ευχάριστο “ασύρματο” ήχο. Τα ηχεία αυτά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα τοίχου (InWall) και τα οροφής (InCeling) η διαφορά τους είναι στο σχήμα, τα τοίχου είναι τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα ενώ τα οροφής στρογγυλά.

Είναι όμως μόνο θέμα αισθητικής και μπορούν να τοποθετηθούν και οι δύο κατηγορίες όπου θέλετε. Στους επαγγελματικούς χώρους μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καφετέριες, ρεστοράν, καταστήματα αλλά και γραφεία σαν ηχεία ενημέρωσης και αναγγελιών.

Στο σπίτι μας, μπορούν να βρουν εφαρμογή για παράδειγμα σε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου και στην περίπτωση των surround ηχείων. Η τοποθέτησή τους σε ήδη χτισμένο σπίτι χωρίς προηγούμενη πρόβλεψη καθιστάτε δύσκολη μιας και απαιτείτε το γκρέμισμα τοίχου. Μπορείτε βέβαια να κατασκευάσετε τοίχους από γυψοσανίδα και να τοποθετηθούν εκεί. Σε επαγγελματικούς χώρους συνήθως οι τοίχοι είναι από γυψοσανίδα ενώ τις περισσότερες φορές γίνεται πρόβλεψη κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του χώρου. Η εγκατάσταση των ηχείων δεν είναι δύσκολη και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία σέγα για να κόψετε τον τοίχο και ένα τρυπάνι. Τα πλαίσια στήριξης καθώς και οι γρίλιες έχει προβλεφθεί και σε όλες τις περιπτώσεις μπορούν να βαφτούν στο χρώμα που επιθυμείτε.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα