Η εναλλακτική λύση στα ασύρματα ηχεία!

Ξεχάστε τα καλώδια στο πάτωμα που κάνουν τη ζωή εσάς και του έτερου ήμισυ, δύσκολη . Αν “πιάνουν” τα χέρια σας μπορείτε να εγκαταστήσετε ηχεία στον τοίχο ή στο ταβάνι και να χαρείτε ευχάριστο “ασύρματο” ήχο. Τα ηχεία αυτά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα τοίχου (InWall) και τα οροφής (InCeling) η διαφορά τους είναι στο σχήμα, τα τοίχου είναι τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα ενώ τα οροφής στρογγυλά.

Είναι όμως μόνο θέμα αισθητικής και μπορούν να τοποθετηθούν και οι δύο κατηγορίες όπου θέλετε. Στους επαγγελματικούς χώρους μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καφετέριες, ρεστοράν, καταστήματα αλλά και γραφεία σαν ηχεία ενημέρωσης και αναγγελιών.

Στο σπίτι μας, μπορούν να βρουν εφαρμογή για παράδειγμα σε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου και στην περίπτωση των surround ηχείων. Η τοποθέτησή τους σε ήδη χτισμένο σπίτι χωρίς προηγούμενη πρόβλεψη καθιστάτε δύσκολη μιας και απαιτείτε το γκρέμισμα τοίχου. Μπορείτε βέβαια να κατασκευάσετε τοίχους από γυψοσανίδα και να τοποθετηθούν εκεί. Σε επαγγελματικούς χώρους συνήθως οι τοίχοι είναι από γυψοσανίδα ενώ τις περισσότερες φορές γίνεται πρόβλεψη κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του χώρου. Η εγκατάσταση των ηχείων δεν είναι δύσκολη και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία σέγα για να κόψετε τον τοίχο και ένα τρυπάνι. Τα πλαίσια στήριξης καθώς και οι γρίλιες έχει προβλεφθεί και σε όλες τις περιπτώσεις μπορούν να βαφτούν στο χρώμα που επιθυμείτε.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured How

Γρήγορη μεταφορά δεδομένων από Android σε iPhone [How To]

Σήμερα θα δούμε ένα γρήγορο How To για γρήγορη και εύκολη μεταφορά δεδομένων από οποιοδήποτε Android smartphone σε iPhone.

Software Android Android Smartphones featured

Χρήσιμα tips για χρήστες Android smartphone

Πάμε να δούμε μερικές συμβουλές για τους χρήστες Android συσκευών που θα βελτιώσουν την ποιότητα χρήσης τους.

Πριν αγοράσεις How

Κινητό τηλέφωνο | Προτάσεις αγοράς, Άνοιξη 2008

Στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν πάνω από 100 διαφορετικά μοντέλα κινητών τηλεφώνων και πολλές φορές η επιλογή γίνεται αρκετά δύσκολη υπόθεση. Θέλοντας να ξεκαθαρίσω το τοπίο σκέφτηκα να ετοιμάσω έναν οδηγό αγοράς ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη καθώς και τις απαιτήσεις που έχει από ένα κινητό τηλέφωνο. Ενημερωθείτε λοιπόν για το τι «παίζει» στην […]

Πριν αγοράσεις How

Μεταχειρισμένα κινητά | Ο 10λογος του καλού αγοραστή

Μιας και τα τελευταία τρία χρόνια έχω αλλάξει πάνω από 30 κινητά τηλέφωνα από τα οποία τα περισσότερα ήταν μεταχειρισμένα και τα αγόρασα μέσω αγγελιών από site και forum στο internet, σκέφτηκα να ετοιμάσω έναν οδηγό για ασφαλείς αγορές. Τι θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε πριν πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας.