Internet

Ο πιο ακριβοπληρωμένος Youtuber είναι 8 χρονών

Το κανάλι στο Youtube, Ryan’s World ανήκει στον μικρό Ryan που κρύβεται πίσω από τα βίντεο και ο μικρός έχει καταφέρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να βγάλει τα περισσότερα χρήματα στην διάσημη πλατφόρμα η οποία φιλοξενεί εκατομμύρια βίντεο. Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός ονομάζεται Texan Ryan Kaji και στην ηλικία των οχτώ ετών κατάφερε να βγάλει μέσα από το Youtube το 2019, 26 εκατομμύρια δολάρια! Αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρυσι το ετήσιο εισόδημα του μικρού έφτασε τα $22 εκατομμύρια. Σύμφωνα με το Forbes, τα έσοδα του Youtuber βασίζονται σε διαφημίσεις, χορηγίες και πωλήσεις εμπορευμάτων.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο μικρός Ryan ανεβάζει στο κανάλι του στο Youtube καθημερινά βίντεο τα οποία απευθύνονται σε παιδιά της ηλικίας του. Στα βίντεο ο Ryan παρουσιάζει, παίζει και κάνει review σε παιχνίδια. Σε ηλικία μόλις οχτώ ετών, ο μικρός Youtuber κατάφερε να περάσει για ακόμη μία χρονιά Youtubers “κολοσσούς” οι οποίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά και ανεβάζουν στην πλατφόρμα βίντεο σε καθημερινή βάση.

Ωστόσο, ο Ryan δεν είναι ο μόνος μικρός σε ηλικία Youtuber που βρίσκεται ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους δημιουργούς του Youtube. Στην τρίτη θέση έρχεται η Anastasia Radzinskaya μία πεντάχρονη κοπέλα με εγκεφαλική παράλυση και εφτά κανάλια στο Youtube.

Οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένοι Youtubers:
  1. Ryan Kaji – $26 εκτομμύρια
  2. Dude Perjeft – $20 εκατομμύρια
  3. Anastasia Radzinskaya – $18 εκατομμύρια
  4. Phett and Link – $17.5 εκατομμύρια
  5. Jeffree Star – $17 εκατομμύρια
  6. Preston (Preston Arsement) – $14 εκατομμύρια
  7. PewDiePie (Felix Kjellberg) – $13 εκατομμύρια
  8. Markiplier (Mark Fischbach) – $13 εκατομμύρια
  9. DanTDM (Daniel Middleton) – $12 εκατομμύρια
  10. VanossGaming (Evan Fond) – $11.5 εκατομμύρια

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Δεκεμβρίου 2019 12:52

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.