Άγαλμα του Steve Jobs θα μπει στον National Garden of American Heroes

Steve Jobs, Άγαλμα του Steve Jobs θα μπει στον National Garden of American Heroes

Ο Steve Jobs αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες μορφές και προσωπικότητες της σύγχρονης ιστορίας και έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της ταυτότητας της Apple. Γι’ αυτό, και η αμερικανική κυβέρνηση αποφάσισε να τοποθετήσει ένα άγαλμα προς τιμή του, στον National Garden of American Heroes.

Θα τιμηθεί για τη συμβολή του στο αμερικανικό όνειρο

Σύμφωνα με μία εντολή την οποία έχει υπογράψει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, θα κατασκευαστεί ένας κήπος ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στους θρύλους του παρελθόντος της Αμερικής. Ένας εκ των θρύλων είναι και ο Steve Jobs.

Η εντολή αναφέρει ότι κάθε άτομο το οποίο θα τιμηθεί στον National Garden of American Heroes έχει επιλεγεί για τη συμβολή του στο Αμερικανικό πνεύμα, την τόλμη, την αριστεία, τη δράση, την αυτοπεποίθηση, την πίστη, και την αγάπη. Όλοι τους, έχουν εκπλήξει τον κόσμο με την τεράστια δύναμη και συνέβαλαν στην ευγενή ιστορία της Αμερικής, τα καλύτερα κεφάλαια της οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Εκτός από τον Steve Jobs, η λίστα περιέχει πολλά μεγάλα ονόματα, όπως οι Emily Dickinson, Walt Disney, Aretha Franklin, Jesse Owens, Miles Davis, Rosa Parks, Nikola Tesla, John Wayne, Martin Luther King Jr., και αρκετοί πρώην αμερικανοί Πρόεδροι.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.