Ακούστε κάλαντα Χριστουγέννων από ολόκληρη την Ελλάδα στον υπολογιστή σας

, Ακούστε κάλαντα Χριστουγέννων από ολόκληρη την Ελλάδα στον υπολογιστή σας

Μπορεί φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων για την μείωση της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19 να μην ακούσουμε live από μικρά παιδιά τα κάλαντα των Χριστουγέννων, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά θα χάσουμε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της χρονιάς.

Για να ακούσουμε αλλά και να γνωρίσουμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων από όλα τα μέρη της Ελλάδας, έχει δημιουργηθεί ένας πολύ ωραίος και πρακτικός διαδραστικός χάρτης της χώρας μας με τα παραδοσιακά κάλαντα όπως ακούγονται κάθε χρόνο στις 24 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια έξυπνη online εφαρμογή που μπορείτε να βρείτε δωρεάν εδώ.

Πείτε μας στα σχόλια από ποια περιοχή της Ελλάδας μας διαβάζετε και αν έχετε βγει να πείτε τα κάλαντα. Στην ηλικία μου, στο τέλος της ημέρας και από πόρτα σε πόρτα είχες βγάλει λεφτά που έφταναν να πάρεις Game Boy!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Κρίμα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.