H Alicia Keys απαγορεύει τα smartphones σε συναυλίες της

Κάποτε στις συναυλίες βλέπαμε το κοινό να κρατά αναμμένους αναπτήρες και άλλα αξεσουάρ που βγάζουν φως, έτσι ώστε να φτιάξουν ατμόσφαιρα. Οι εποχές άλλαξαν και σήμερα σχεδόν όλοι έχουν ανά χείρας το smartphone για να απαθανατίσουν τη στιγμή και καταλήγουν να τη ζουν μέσα από την οθόνη του κινητού.

Για τους καλλιτέχνες η εικόνα αυτή δεν είναι και η καλύτερη, γι΄ αυτό η Alicia Keys αποφάσισε να απαγορεύσει τα smartphones από συναυλία της. Όσοι αποφασίσουν να πάνε σε συναυλία της θα τους δοθεί μια ειδική θήκη από την Yondr, όπου θα βάλουν μέσα τα κινητά τους και δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση εκτός αν κάποιος από τους διοργανωτές την ξεκλειδώσει.

Η Yondr αναφέρει: “Θεωρούμε ότι τα smartphones έχουν απίστευτη χρησιμότητα, αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Σε κάποιες καταστάσεις αποσπούν την προσοχή – αποκόβουν τα άτομα από τους υπολοίπους και το άμεσο περιβάλλον τους”.

Αρκετοί καλλιτέχνες έχουν δείξει την ενόχλησή τους όταν βλέπουν άτομα από το κοινό να τραβούν με το κινητό ενώ είναι στη σκηνή. Ο Benedict Cumberbatch (Sherlock) έχει κάνει έκκληση στο κοινό να απομακρύνει τα κινητά ενώ παίζει, ενώ πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Adele, η οποία σε συναυλία της ζήτησε από fan να σταματήσει να την τραβά video και να την δει εκείνη τη στιγμή ζωντανά. Η Alicia Keys για να αποφύγει αυτές τις καταστάσεις, αποφάσισε να τα απαγορεύσει πλήρως.

alicia keys smart[hones, H Alicia Keys απαγορεύει τα smartphones σε συναυλίες της

alicia keys smart[hones, H Alicia Keys απαγορεύει τα smartphones σε συναυλίες της

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Παρόλο που θα μπορούσε από κάποιους να κατηγορηθεί αυτή η κίνηση είναι πέρα για πέρα σωστή. Σε κάθε συναυλία θα δει κανείς ειδικά αυτούς που είναι μπροστά μπροστά να προσπαθούν να τραβήξουν ένα βίντεο το οποίο τις περισσότερες φορές είναι κακής ποιότητας μόνο και μόνο για να το μοιραστούν με τους φίλους στα social media.

Έτσι ξεκίνησε και η σειρά εμφανίσεων Sofar sounds https://www.sofarsounds.com/ όπου προσφέρει live εμφανίσεις νέων καλλιτεχνών όπου απαγορεύεται να μιλάς ή να παίζεις με το κινητό ή να τρως και απλά απολαμβάνεις την εμφάνιση.

Θα μπορούσαμε να το τραβήξουμε λίγο παραπέρα και στα επικίνδυνα selfies αλλά ας πούμε πως είναι νωρίς ακόμα. Οι αρχαίοι ημών εφάρμοζαν αντίστοιχες αν και λίγο πιο αυστηρές πρακτικές στις τραγωδίες

alien

τουλαχιστον ας μοιρασει και αναπτηρες
χαχαχ

Beholder

Προσπάθεια καταδικασμένη σε αποτυχία… Απλά θα χάσει fan της.

Dimitris LA

Αντε βρε γατακια Αμερικανοι, οταν το εκανε ο Νοτης εσεις ακομα κοιμοσασταν!! Χα χα χα!!!!

Ανακιν

Δεν φθάνει που την πληρώνουν θα τους κάνει και κουμάντο τι θα κάνουν στην συναυλία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones Alcatel Android Smartphones Έκθεση IFA 2019: Όλα τα νέα τεχνολογίας TCL

Alcatel 1V, 3X (2019) και Smart Tab 7: Οικονομικές συσκευές με αξιόλογο hardware [IFA 2019]

Εκτός από το δικό της smartphone η TCL παρουσίασε στην IFA 2019 και μία σειρά συσκευών υπό το brand της Alcatel, τα Alcatel 1V, 3X (2019) και Smart Tab 7.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones CES 2019

Alcatel 1X (2019) με 5.5-inch HD+ οθόνη και Alcatel 1C (2019) με Android Oreo Go Edition [CES 2019]

Στο φετινό Consumer Electronic Show η TCL Communication παρουσίασε δύο νέα Alcatel smartphones, το Alcatel 1X (2019) και το Alcatel 1C (2019), τους αντικαταστάτες των αντίστοιχων περσινών μοντέλων.

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones Android

Alcatel 3026 Senior phone: Κάνει τη ζωή ευκολότερη

Το Alcatel 3026 είναι το πιο φιλικό προς τον χρήστη τηλέφωνο της Alcatel, ειδικά σχεδιασμένο για ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών. Με οθόνη 2,8″ ιντσών, εργονομικό πληκτρολόγιο, πολύ καλή ακουστική και κουμπί SOS, το Alcatel 3026 είναι εδώ για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.