Αλλαγή στην εμφάνιση για το YouTube – Η νέα γκρι γραμμή

YouTube, Αλλαγή στην εμφάνιση για το YouTube – Η νέα γκρι γραμμή

Μεγάλος αριθμός χρηστών του YouTube έχει αναφέρει κατά καιρούς ότι ενοχλείται από την γραμμή προόδου του βίντεο που γίνεται από λευκή σε κόκκινη όσο περνάει ο χρόνος. Τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι ένα λιγότερο ενοχλητικό γκρι ή λευκό χρώμα ήταν σε δοκιμή με ορισμένους χρήστες της εφαρμογής Android.

Η γραμμή προόδου γίνεται κόκκινη όταν ο χρήστης παίζει, κάνει παύση, καθαρίζει ή αλληλεπιδρά με άλλο τρόπο με το βίντεο. Ωστόσο, μόλις εξαφανιστεί η διεπαφή, αυτή η γραμμή μετατρέπεται σε ανοιχτό γκρι χρώμα εάν μια συσκευή βρίσκεται σε σκοτεινή λειτουργία. Η γραμμή προόδου παραμένει κόκκινη όταν η συσκευή ή η εφαρμογή είναι στο ανοιχτό θέμα, επομένως η λειτουργία σχεδιάστηκε σχεδόν σίγουρα με γνώμονα τη νυχτερινή κατανάλωση YouTube.

Η γκρίζα γραμμή προόδου βίντεο είναι μια επίμονη παρουσία στην προβολή κατακόρυφα, αλλά εμφανίζεται μόνο για ένα σύντομο ρυθμό όταν το βίντεο προβάλλεται σε οριζόντιο προσανατολισμό πριν ξεφύγει από το δρόμο του βίντεο.

Η ενημέρωση της εφαρμογής στην πιο πρόσφατη έκδοσή της μπορεί να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα, αν και φαίνεται να είναι μια ώθηση από την πλευρά του διακομιστή – εάν δεν έχει εμφανιστεί στη συσκευή σας Android ή iOS, πιθανότατα θα εμφανιστεί πολύ σύντομα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Google YouTube

Google Podcasts: Θα πέσουν τίτλοι τέλους το 2024

Η Google θα τερματίσει τα Google Podcasts υπέρ του YouTube Music, που θα είναι ο «κεντρικός προορισμός podcast» της εταιρείας.

Internet featured YouTube YouTube Music

YouTube Music: Αύξησε το όριο στη λίστα αναπαραγωγής αγαπημένων τραγουδιών

Το YouTube Music έχει ένα όριο στη λίστα αναπαραγωγής “Μουσική που αρέσει” από τότε που ξεκίνησε και περιορίζεται στα 5.000 τραγούδια.

Internet YouTube

YouTube Shorts: Νέα πειραματική λειτουργία

Η πιο πρόσφατη πειραματική λειτουργία που δοκιμάζει το YouTube απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη δημιουργία Shorts.

Internet featured YouTube

Youtube: Εμποδίζει τους χρήστες από το να χρησιμοποιούν ad blockers

Το YouTube προσπαθεί να υιοθετήσει μια πιο επιθετική προσέγγιση για να εμποδίσει τους χρήστες να χρησιμοποιούν ad blockers.