Android Club: Ομάδα στο Facebook για Έλληνες χρήστες Android

, Android Club: Ομάδα στο Facebook για Έλληνες χρήστες Android

Αν είστε χρήστης του λειτουργικού συστήματος >Android και θέλετε καθοδήγηση, βοήθεια ή ακόμα και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με άλλους χρήστες, το Android Club είναι η ιδανική ομάδα στο Facebook για εσάς.

Καθημερινά χιλιάδες μέλη ανταλλάζουν ιδέες, προσφορές, φωτογραφίες και εμπειρίες μεταξύ τους, ενώ οι διαχειριστές, οι συντονιστές και τα υπόλοιπα μέλη λύνουν κάθε απορία σχετικά με το λειτουργικό σύστημα της Google. Η ομάδα είναι κλειστή, με μοναδικό κανόνα να γίνονται ερωτήσεις και αναρτήσεις μόνο για τις εκδόσεις Android που κυκλοφορούν, είτε stock, είτε κάποιο custom skin.

Το Android Club αριθμεί ήδη πάνω από 14.000 μέλη, με τον αριθμό να αυξάνεται καθημερινά. Από χαλαρή κουβέντα μέχρι και σοβαρές απορίες, αν θέλετε να μάθετε ή να μοιραστείτε τη γνώση σας ως χρήστης περί του κόσμου του Android, μπορείτε να επισκεφτείτε το Android Club εδώ.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.