Anonymous: Σε κυβερνοπόλεμο με τη Ρωσία και άλλες απειλές #OpRussia

Internet

Σε βίντεο από τη συλλογικότητα χάκερ που ονομάζεται Anonymous, μέλος της ομάδας μιλά απευθείας στον Πούτιν καλώντας τον να παραιτηθεί.

Anonymous

Anonymous

Ο ιστότοπος του Κρεμλίνου έχει πέσει και ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια φαίνεται να έχουν χακαριστεί και μεταδίδουν ουκρανικά τραγούδια, σύμφωναμε με αναφορές.

Σε ένα μήνυμα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από τη συλλογικότητα χάκερ που ονομάζεται Anonymous, ένα μέλος της ομάδας μιλά απευθείας στον Πούτιν καλώντας τον να παραιτηθεί.

Το μήνυμα, που διαβάστηκε στα αγγλικά και με ρώσικους υπότιτλους αναφέρει: «Χαιρετίσματα Ρώσε Πρόεδρε Βλαντιμίρ Πούτιν” και συμπληρώνεται από το hashtag #OpRussia.

https://twitter.com/mi6rogue/status/1497553064529694722

Μηνύματα που απειλούν να τοποθετήσουν βόμβες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και αεροδρόμια της Μόσχας έχουν επίσης ληφθεί από τις αρχές και γίνονται έλεγχοι, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ανέφερε επίσης ότι η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο βρίσκεται σε επαφή με τη βρετανική αστυνομία αφού έλαβε τηλεφωνικές απειλές σχετικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, την οποία η Μόσχα είχε περιγράψει ως «ειδική στρατιωτική επιχείρηση».

Τελευταία ενημέρωση: 27/02/22 10:09

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Opinion + deals κάθε Παρασκευή

Το καλύτερο newsletter τεχνολογίας

Γίνε μέλος