Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με την WIND Vision μετά το προβληματικό update της Google

, Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με την WIND Vision μετά το προβληματικό update της Google

Εχθές Πέμπτη 3 Απριλίου δημιουργήθηκαν πολλά προβλήαμτα σε χρήστες τηλεοράσεων και tv boxes με Android TV μετά από αναβάθμιση της Google το οποίο επηρέασε αρκετούς PayTV operators παγκοσμίως με προϊόντα βασισμένα σε Android TV της Google, μεταξύ των οποίων και η WIND Vision. Το πρόβλημα διήρκεσε αρκετές ώρες και αποκαταστάθηκε αργά εχθές το βράδυ.

Μετά από αναβάθμιση της υπηρεσίας Chromecast από την Google της 1η Απριλίου εμφανίστηκε μια σειρά από δυσλειτουργίες σε συσκευές από αρκετούς κατασκευαστές με λειτουργικό σύστημα Android TV (τηλεοράσεις, tv boxes). Οι δυσλειτουργίες πιθανότητα οφείλονται σε λάθος παραμετροποίηση των servers της Google που εξυπηρετούν την υπηρεσία Chromecast.

Την επόμενη μέρα 2 Απριλίου επηρεάστηκαν και οι πελάτες της WIND Vision με τους αποκωδικοποιητές τους να μην ανταποκρίνονταν σε καμία εντολή. Σχεδόν άμεσα η Google προχώρησε σε ακύρωση της αναβάθμισης στις την ίδια μέρα το βράδυ και πλέον οι πελάτες οι οποίοι επηρεάστηκαν απλά χρειάζεται να επανεκκινήσουν τον αποκωδικοποιητή τους.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIMITRIS

Ναι κάτι κατάλαβα το βράδυ 🙂

Κώστας Βλαχάκης

Εμένα δεν λειτουργούσαν οι φωνητικές εντολές.

I am

Άσχετα με το συγκεκριμένο έχω πρόβλημα με την chromecast λειτουργία για την οθόνη του κινητού από πάνα. Τώρα για το άρθρο έστειλαν μήνυμα από την wind χτες με οδηγίες και έπιασαν για το πρόβλημα που περιγράφεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.