Η Apple λανσάρει νέο website για την έρευνα ασφάλειας

apple security research, Η Apple λανσάρει νέο website για την έρευνα ασφάλειας

Η Apple παρουσίασε την Apple Security Research, έναν νέο ιστότοπο που είναι αφιερωμένος στη βελτίωση των μεθόδων που είναι διαθέσιμες στους ερευνητές ασφαλείας για την αναφορά προβλημάτων στην εταιρεία.

Ο ιστότοπος προσφέρει εργαλεία για την αποστολή αναφορών ασφαλείας της Apple, τη λήψη ενημερώσεων κατάστασης σε πραγματικό χρόνο και την επικοινωνία με τους μηχανικούς της Apple.

apple security research, Η Apple λανσάρει νέο website για την έρευνα ασφάλειας

Παράλληλα είναι ένα ιστολόγιο που θα επιτρέπει στις ομάδες μηχανικών της Apple να μοιράζονται τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην ασφάλειά της. Η πρώτη ανάρτηση εμβαθύνει στην ασφάλεια της μνήμης XNU.

Η Apple μοιράστηκε επίσης σήμερα την πρόοδο που έχει σημειώσει με το πρόγραμμα Apple Security Bounty. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, η Apple έχει απονείμει σχεδόν 20 εκ. δολάρια σε πληρωμές σε ερευνητές. Οι μέσες πληρωμές είναι περίπου 40.000 $ στην κατηγορία Προϊόντων και η Apple έχει πληρώσει 20 ξεχωριστές ανταμοιβές άνω των 100.000 $ για ζητήματα υψηλού αντίκτυπου.

Η Apple λέει ότι τώρα ανταποκρίνεται σε ζητήματα πιο γρήγορα από πριν και έχει διευκολύνει την αναφορά προβλημάτων και την επικοινωνία με τις ομάδες της Apple μέσω της κυκλοφορίας του νέου ιστότοπου. Όλες οι αλλαγές κατάστασης αναφοράς σφαλμάτων αντικατοπτρίζονται σε ένα νέο πρόγραμμα παρακολούθησης που διατίθεται στον ιστότοπο, το οποίο διευκολύνει επίσης την Apple να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με σφάλματα.

Η διαφάνεια έχει επίσης βελτιωθεί, με τον ιστότοπο να προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες Apple Security Bounty και κριτήρια αξιολόγησης, ώστε οι ερευνητές να έχουν καλύτερη ιδέα για το τι θα κερδίσει μια ανταμοιβή.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 12

Phone 12: Η Γαλλία εγκρίνει την ενημέρωση λογισμικού της Apple

Η ενημέρωση λογισμικού της Apple για τα iPhone 12 στη Γαλλία εγκρίθηκε από τις ρυθμιστικές αρχές, μετά την αναστολή των πωλήσεων στη χώρα.

Business Apple Fortnite

Epic Games: Απολύει το 16% του προσωπικού της

H Epic Games, η εταιρεία πίσω από το Fortnite, απολύει το 16% του προσωπικού της εν μέσω της δικαστικής διαμάχης με την Apple.

Business Apple Bing featured

Η Microsoft σκέφτηκε να πουλήσει το Bing στην Apple το 2020

Το 2020, η Microsoft σκέφτηκε να πουλήσει τη μηχανή αναζήτησης Bing στην Apple, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Business Apple Apple Car featured

Apple Car: Θα το δούμε ποτέ;

Πολλή συζήτηση γίνεται τα τελευταία χρόνια για το Apple Car και τα τελευταία νέα για το πλήρως αυτόνομο όχημα δεν είναι ενθαρρυντικά.