Apple Music Replay: Παρουσίασε τη νέα λειτουργία “Highlight Reel”

Apple Music Replay, Apple Music Replay: Παρουσίασε τη νέα λειτουργία “Highlight Reel”

Η Apple παρουσίασε σήμερα μια ενημερωμένη εμπειρία για το Apple Music Replay του 2022, την λειτουργία “Highlight Reel”. Η ανανεωμένη εμπειρία βάζει τη νέα λειτουργία κυλίνδρων επισήμανσης στην πρώτη γραμμή της ιστοσελίδας Replay.

Ο κύλινδρος επισήμανσης παρουσιάζει μια σειρά από κάρτες κινουμένων σχεδίων σε στυλ κοινωνικών μέσων που εμφανίζουν μουσικά στιγμιότυπα από το προηγούμενο έτος με βάση το ιστορικό ακρόασης σας. Η σχετική μουσική παίζει στο παρασκήνιο για κάθε κάρτα. Ο κύλινδρος επισήμανσης είναι ορατός σε προγράμματα περιήγησης για επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά φαίνεται ότι έχει σχεδιαστεί κυρίως για οθόνες κινητών συσκευών.

Μετά τον κύλινδρο επισήμανσης, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κύλιση προς τα κάτω για να δουν επιλεγμένες ενότητες με πιο ενημερωτικές αναλύσεις των κορυφαίων άλμπουμ και λιστών αναπαραγωγής τους από το προηγούμενο έτος. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν τη λίστα αναπαραγωγής Apple Music Replay 2022 στην εφαρμογή Μουσική στο κάτω μέρος της σελίδας.

Η κίνηση φέρνει την εμπειρία κάπως πιο κοντά στο Spotify Wrapped, αλλά το Apple Music Replay παραμένει μια εμπειρία μόνο για προγράμματα περιήγησης ιστού. Η ίδια η εφαρμογή Μουσική μπορεί να εμφανίζει και να αναπαράγει μόνο μια βασική λίστα αναπαραγωγής με τα κορυφαία τραγούδια σας για το έτος, ταξινομημένα από τα περισσότερα τραγούδια που παίχτηκαν, μόλις προστεθεί μέσω της ιστοσελίδας Replay.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.

Smartphones Apple iPhone

Bug κάνει το ξυπνητήρι του iPhone να μη χτυπάει – Αναγνώρισε το πρόβλημα η Apple

Ένα σφάλμα λογισμικού κάνει το ξυπνητήρι του iPhone σε διάφορους χρήστες να μη χτυπάει, κάτι που επιβεβαίωσε η Apple στο Today.

Games Apple Assassin’s Creed iPad

Assassin’s Creed Mirage: Έρχεται σε iPhone και iPad στις 6 Ιουνίου

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Mirage θα είναι διαθέσιμο για λήψη σε iPhone και iPad από τις 6 Ιουνίου.

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.