Apple: Νέος σχεδιασμός για το site του iCloud – Τι διαφορετικό προσφέρει

Apple site iCloud, Apple: Νέος σχεδιασμός για το site του iCloud – Τι διαφορετικό προσφέρει

Η Apple κυκλοφόρησε έναν επανασχεδιασμένο ιστότοπο iCloud με εφαρμογές που εμφανίζονται sε στυλ widget αντί για εικονίδια. Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν συνηθίσει να έχουν πρόσβαση στο iCloud μέσω εγγενών εφαρμογών στα iPhone, iPad ή Mac τους, αλλά αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για όσους χρησιμοποιούν τον ιστότοπο.

Ο ιστότοπος iCloud είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για άτομα που χρησιμοποιούν διαφορετικό υπολογιστή στην εργασία τους ή για άτομα που έχουν iPhone και φορητό υπολογιστή Windows. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή για να αποκτήσετε πρόσβαση και να επεξεργαστείτε τις σημειώσεις σας από έναν υπολογιστή. H εταιρεία δοκίμασε το νέο σχέδιο για μερικές εβδομάδες και πλέον το κυκλοφορεί για όλους τους χρήστες. Τώρα εμφανίζει λεπτομέρειες κάτω από πλακίδια εφαρμογών, όπως πρόσφατες υπενθυμίσεις, σημειώσεις, έγγραφα, σελίδες και φωτογραφίες. Υπάρχει ακόμη και ένα πλακίδιο εκκίνησης με εικονίδια εφαρμογών για γρήγορη πρόσβαση σε ορισμένες από τις εφαρμογές.

Με τη νέα σχεδίαση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα έγγραφο νέας σελίδας, μια υπενθύμιση, μια σημείωση, μια παρουσίαση ή ένα υπολογιστικό φύλλο αριθμών κάνοντας κλικ στο σύμβολο + στην επάνω γραμμή μενού.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.