Apple Pay στην Ελλάδα και μέσω των καρτών Ticket Restaurant και Spendeo

Apple Pay στην Ελλάδα, Apple Pay στην Ελλάδα και μέσω των καρτών Ticket Restaurant και Spendeo

Η Edenred, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις πληρωμών για εταιρείες, εργαζόμενους και εμπόρους, φέρνει σήμερα το Apple Pay στους πελάτες της και κατόχους των καρτών Ticket Restaurant και Spendeo. Οι mobile πληρωμές αλλάζουν και πραγματοποιούνται πλέον ακόμα πιο γρήγορα και εύκολα με έμφαση στην ιδιωτικότητα και την ασφάλεια μέσω Apple Pay.

Το Apple Pay είναι εύκολο στην εγκατάσταση και στη ρύθμιση και οι χρήστες του θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη και τα προνόμια των υπηρεσιών των καρτών Ticket Restaurant και Spendeo. Στα καταστήματα, το Apple Pay στην Ελλάδα λειτουργεί μέσω του iPhone SE, του iPhone 6 ή και νεότερων μοντέλων, καθώς και του Apple Watch.

Οι online αγορές μέσα από εφαρμογές ή ιστότοπους (websites) δέχονται το Apple Pay απλά με τη χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος (Touch ID) ή με διπλό πάτημα του πλαϊνού κουμπιού και αναγνώριση προσώπου (Face ID) στο iPhone X. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του Apple Pay είναι ότι δε χρειάζεται πλέον να συμπληρώνετε κουραστικές φόρμες ή να δηλώνετε ξανά και ξανά στοιχεία αποστολής και χρέωσης.

Όταν πληρώνετε για αγαθά ή υπηρεσίες μέσα από εφαρμογές όπως το Safari, το Apple Pay συνεργάζεται με iPhone 6 ή νεότερα μοντέλα, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5ης γενιάς), iPad Air 2 και iPad mini 3 ή νεότερα μοντέλα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Apple Pay με το Safari σε οποιοδήποτε Mac από το 2012 και μετά που τρέχει macOS Sierra κάνοντας επιβεβαίωση πληρωμής μέσω iPhone 6 ή νεότερου ή μέσω Apple Watch ή μέσω δακτυλικού αποτυπώματος (Touch ID) στο νέο MacBook Pro και MacBook Air.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i